2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
عروسی ابجی منم عموهام هیچی ندادن رقصیدنی ام دو هزار شاباش دادن ...با اینکه همچین عروسی تو عمرشون ندی ...

من به شخصه خیلی بدم میاد ازینکه بزور از مردم پول شاباش میگیرن اصلا درست نیست، هدیه عروسی میدن دیگه این دیگه چه کاریه😕😕

ارزش داره اخه؟؟

عزیزم سلام امیدوارم سال خوبی داشته باشی و عیدت هم خیلی مبارک باشه خاموش داشتم میخوندم.‌ پیامت به د ...

از ته دلم از خدا میخوام که وضعیت مالیت خیلی خوب بشه ودر کل این وضعی که همه توش افتادیم بهتربشه و مجبورنشی بخاطر شرایط بد قیدبچه دارشدنو بزنی و پا رو دلت بذاری ایشالا دوسه سال دیگه با یه وضع توپ بچه بیاری.

ایشالا که به زودی تمام خانواده هایی که مجبورن بخاطر این شرایط بد  حق پدرو مادرشدن رو ازخودشون بگیرن بیوفتن تو خوشی و نعمت و اسایش  

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ته دلم از خدا میخوام که وضعیت مالیت خیلی خوب بشه ودر کل این وضعی که همه توش افتادیم بهتربشه و مجب ...

مرسی عزیزم از دعای پر از محبتت

منم متقابلا از خدا برات بهترین‌ها رو میخوام

گلم من دو سه سال دیگه بیل گیتسم بشم دیگه نوشداروی بعد مرگ سهرابه. سن بالا حوصله بچه نخواهم داشت. در حق بچه هم انصاف نیست یه مادر با نزدیک ۴ دهه اختلاف سنی داشته باشه

از من گذشت. ایشالا قسمت بقیه خانم‌ها

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
خب واقعا به شعور اون فرد هم بستگی داره همه چی پول نیست به اهل کجا بودن هم زیاد ربط نداره خدایی من د ...

به نظرم بچه ای که توی خانواده ی اول بزرگ شده طرز ادب و رفتارش خیلی متفاوت از بچه ایه که در خانواده ی دوم تربیت شده.به نظر خانواده ی اول موفقترند.پس پول و امکانات لزوما ضامن تربیت بهتر نیست.چه بسا پولدارهایی که حتی شمارش لقمه هایی که آدم در دهان میذاره رو دارند.

خانومایی که میگید پول و امکانات و...اگر به اندزه ی ایده آل نباشه بچه نمیارید دارید خساست میکنید.منکه ترجیح میدم در خانواده ی اول به دنیا بیام ولی با ادب و باتربیت و معرفت تا اینکه در خانواده ی دوم به دنیا بیام و جلوی دوستام خجالت زده بشم از حساب و کتاب و خساست پدر و مادرم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
شاید باورتون نشه ، ولی مامان بابای من به طرز بیمارگونه ای خسیسن  بچه هاشونو نمیزارن عروس داماد ...

این پیامتون باید در جواب کسایی باشه که میگن کسایی که سطح مادیشون بالا نیست نباید بچه دار بشن و سطح مالی خوب خپشبختی میاره و بچه هاشون خوش و خرمند و از نظر تربیتی بهتر بزرگ میشن.خدا صبرت بده عزیزم و معرفتت رو بالا ببره که بتونیم با آدمهای مادیگرا و خسیس کنار بیایم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
به دوسپ پسرم قبلیم گفتم اگ میخوای باهات دوست شم باید هردفعه برام شکلات خارجی بیاری مثلا کیت کت و کیت ...

وای ببخشیدا یاد دخترایی افتادم که خونه خودشون ازین چیزا ندیدن و گشنه هستن بعد میخوان از پسر مردم بکشن 

کسی ک چشمش پر باشه ازینکارا نمیکنه اونم احتمالا اسکولت کرده بود 

اه چقد چندش

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

نه داداشم خسیس نیست اصلا خدایش بدون طرفداری میگم ،خیلی بهش میرسه و پول میده ،ولی این خیلی خسیسه ،الب ...

دختر داییت خودش چرا یه کیک‌نخرید برا خودش

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟