2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
آره عزیزم همه چی چاره داره جز دور از جون مردن برای هیچی سخت نگیر 

باشه عزیزم حتما

الان دیگه خیلی فرق کردم سوالای الکی نمیپرسم از ترس که فکر کنن کودن هستم جدیدا خیلی اشکال و اشتباه درمیارم یا سوالای جدید میپرسم همشم میگن این مرحلرو تموم کن برات زوده چون یچیزی میپرسم که هنوز یه مرحله قبلش دارم بهش برسم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر  همون پس هورمونات قاطی شده بود  خوب میشی زود

یه حسی بمن میگه کروناس یا مشکوک به کرونا بین کرونا و آنفولانزا موندم چندروزه از پا دراومدم فردا میرم دکتر ببینم علت چیه احساس میکنم تحلیل رفتم

یه حسی بمن میگه کروناس یا مشکوک به کرونا بین کرونا و آنفولانزا موندم چندروزه از پا دراومدم فردا میرم ...

مراقبت کن از خودت

تقویت کن حسابی خودتو 

ویتامین ث روزی دوتا بخور 

خوب استراحت کن بدنت مقاومت داشته باشه

مراقب باش خونوادت و دور و وریات

مراقبت کن از خودت تقویت کن حسابی خودتو  ویتامین ث روزی دوتا بخور  خوب استراحت کن بدنت م ...

باشه عزیزم چشم فردا نوبت دکتر گرفتم از کارم مرخصی گرفتم ولی دلم نمیخواس نرم😞اخه تحت نظریم دلم نمیخواد فک کنن من ادم ضعیف و مریضم امشب احساس کردم حرف مرخصیو زدم تحویلم نگرفتن 😟

باشه عزیزم چشم فردا نوبت دکتر گرفتم از کارم مرخصی گرفتم ولی دلم نمیخواس نرم😞اخه تحت نظریم دلم نمیخو ...

اوا خوب بگو اگه کرونا باشه خطرناکه بیام

دکتر برم بهتر شم مطمئن شم از وضعیتم 

تازه خودتم الان استراحت برات لازمه 

اوا خوب بگو اگه کرونا باشه خطرناکه بیام دکتر برم بهتر شم مطمئن شم از وضعیتم  تازه خودتم الان ...

عزیزم از دکتر برگشتم گفت بخاطر ویروسایی که توهوا پخشه اینطوری شدم سرم و امپول زدم همین دکتر رفتن کلی حالمو خوب کرد چون من ترس کرونا داشتم علایمم خیلی کم شد توفامیل هم چند نفراینطور شدن

بعدازظهر میرم سرکار هرچی میمونم توخونه بهم میرسن بدتر میشم فشار پایین خیلی تاثیر داشت استرسم همینطور

ببین نمیدونم چرا باور ندارم عذر خواهیتونو آخه نه فقط شمال بلکه اکثر جاهارو خراب کردین حالا اگه خودت ...

نمیدونم مشکل شما و اسی چی بوده

فقط خواستم بگم عاشق شمال هستم و آرزو دارم اونجا یه خونه بخرم و تا آخر عمر بیام شما

خیلی دوست دارم. گاهی وقتی تنهام چشمامو میبندم و شمال رو تصور میکنم😍

فامیل شمالی هم داریم که خیلی دوستشان دارم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
نمیدونم مشکل شما و اسی چی بوده فقط خواستم بگم عاشق شمال هستم و آرزو دارم اونجا یه خونه بخرم و تا آخ ...

عزیزم ایشون یه صحبتی کردن بعدش عذر خواهی کردن هرچقد بد حرف زدن منم بد حرف زدم باهاشون ولی بعدش متوجه شدم اشتباه کرد

اره شمال خیلی خوبه عزیزم انشالله بیای خونه بخری اونجا

عزیزم از دکتر برگشتم گفت بخاطر ویروسایی که توهوا پخشه اینطوری شدم سرم و امپول زدم همین دکتر رفتن کلی ...

خوب خدارو شکر

تست کرونا هم دادی ؟

سرکار میری خیلی مراعات کن.  بدنت الان ضعیفه 

خوب خدارو شکر تست کرونا هم دادی ؟ سرکار میری خیلی مراعات کن.  بدنت الان ضعیفه

ندادم دکتر گفت نیازی نیست چون خیلی از سوالاتی که پرسید تا تست بنویسه جواب من منفی بود اون علایمو نداشتم

فقط ضعف سرگیجه سردرد بود خونریزی شدید بخاطر عقب افتادن پریودم 

مسکن داد فقط

چشم عزیزم مراقبم

عزیزم ایشون یه صحبتی کردن بعدش عذر خواهی کردن هرچقد بد حرف زدن منم بد حرف زدم باهاشون ولی بعدش متوجه ...

قربانت 😍😍

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
ندادم دکتر گفت نیازی نیست چون خیلی از سوالاتی که پرسید تا تست بنویسه جواب من منفی بود اون علایمو ندا ...

اره علایم نداشته باشی ک نمیدن

خداروشکر 

خونریزیتم زیاد بوده حتما ضعیف و بیحال شدی 

جگر خیلی خوبه بخور ولی خوب بپز خطرنداشته باشه

منم کم خون بودم خیلی جگر زود تاثیر داره برام تا اسفناج و عدسی و... 

آب پرتقال و گریپ فروتم بخور 

منم دیروز گلو درد گرفته بودم گفتم کروناست حتما 

امروز خوب شدم

من کلا تو کل سال همیشه سرماخوردگی  و گلو درد رو دارم چون سرماییم خیلی یه باد میخوره بهم سریع مریض میشم واسه همین میترسم همش از کرونا چون بگیرم نابودم 🤣

من انفولانزا هم میگیرم خیلی بدجور از پا میافتم یبار حتی پاهام فلج شده بود انگار راه نمیرفتم فکر کن من کرونا بگیرم 

اره علایم نداشته باشی ک نمیدن خداروشکر  خونریزیتم زیاد بوده حتما ضعیف و بیحال شدی  جگر ...

عزیزم من از جیگر متنفرم😥کله پاچه هم همینطور اصلا نمیتونم بخورم حتی اگه مرگ و زندگیم دست این دوتا غذا باشه

این چندروز انقد میوه سوپ گوشت مرغ یا غذاهای آبپز خوردم حسابی تقویت شدم ولی بازم احساس میکنم باید ادامه بدم تاخیالم راحت بشه

اره انقد زیاد بوده ببخشا بیشتر موقع عوض کردنش انگار یه مانعی برداشته باشی...خودم تعجب کردم

من تاحالا آبله مرغون آنفولانزا نگرفتم فقط سینوزیت سرمای شدید پیش اومده

من انقد سرماخوردم برام عادی شده قبلا سرما میخوردم خودم قرص میخوردم دکترنمیرفتم بدنم قوی بود بعضیا بااینکه میدونن چی بخورن ولی حتما باید برن

از وقتی که کرونا اومد همون سرما هم تنوبدنمو میلرزونه

من فکر میکردم بجز پریود هیچی ادمو اذیت نمیکنه ولی این چندروز یقین پیدا کردم این بدترین دورانی بود که من داشتم یادم نمیاد انقد اذیت شده باشم که برم زیر سرم

چون چندسال بود من حتی پنی سیلین هم نزده بودم سالی دوبار ازمایش خون و‌‌‌... میدادم

انشالله هرگز شما و بقیه مریض نشین چون هیچی مثل سلامتی نیس