2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
عزیزم من از جیگر متنفرم😥کله پاچه هم همینطور اصلا نمیتونم بخورم حتی اگه مرگ و زندگیم دست این دوتا غذ ...

اره استرس کرونا میگیره ادم . دکتر میری خیالت راحت میشه زود خوب میشی

اشکال نداره همون گوشت قرمزم کلی آهن داره زیاتر بخور دوران پریودت 

خدارو شکر انشاله که هبچ وقت مریض نشی 

سلامتی نعمته بخدا ادم حتی سرما میخوره میفهمه قدر ندونسته 

بیچاره اونا که مریضیای بدتر دارن خداشفا بده بهشون

من یه دختری تو فامیلمون بیچاره سه ساله همش عمل و شیمی درمانی داغون شده بنده خدا 

اره استرس کرونا میگیره ادم . دکتر میری خیالت راحت میشه زود خوب میشی اشکال نداره همون گوشت قرمزم کلی ...

اره خیلی استرس داشتم خانوادم میگفتن هیچی نیس من میترسیدم۴۰۳۰زنگ زدم دلمو ترکوند که مشکوک به کرونایی قرنطینه شو فلان 

من برای خودم نمیترسیدم ترس اصلیم مامان بابام بودن اونا میدونستن چیزیم نیس بیخیال بودن نسبت به نزدیک شدن بمن 

اره واقعا من خودم همین پریود برام زیاده بعضیا مریضیای عجیب غریب میگیرن یا زجر میکشن خیلی گناه دارن البته خدامیدونه اخر عاقبت ادمو چون بیماری های ارثی توخانواده هست که خدای نکرده ممکنه سراغ ادم بیاد ولی یچیزایی دست خود ادمه

این مدت دور از جون انقد مرگ و میر داشتیم از اواخر۹۸ تا الان که ادم احساس میکنه در لحظه زندگی میکنه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی استرس داشتم خانوادم میگفتن هیچی نیس من میترسیدم۴۰۳۰زنگ زدم دلمو ترکوند که مشکوک به کرونایی ...

اره واقعا ایشاله زودتر تموم شه این وضعیت

قدر زندگیامونو نمیدونستیم 

راحت بودیم سلامت بودیم

یجور انگار تلنگر بود برامون که قدر بدونیم 

اره واقعا ایشاله زودتر تموم شه این وضعیت قدر زندگیامونو نمیدونستیم  راحت بودیم سلامت بودیم ی ...

آره😞من از اون موقع رفتارم خیلی نسبت به خانوادم بهتر شد مخصوصا سرکار میرم خستم حوصله بحث ندارم چندروز اول عید همش بحث داشتم از بیکاری نمیدونستم چیکارکنم

انشالله کرونا مثل یه خواب باشه واقعا سخته برای بعضیا که بعد این بیماری بگن طی یه بیماری عزیزانشون از دست رفت

آره واقعا خیلی سخته میگذره ایشاله عزیزم

سلام عزیزم امروز سرکار رفتم چون لباس گرم پوشیدم تب کردم بعد اب خنک خوردم تبم پایین اومد اونورم بخاطر پریود فشارم اومد پایین یه مسکن و شکلات خوردم درست شد🤣روز سختی بود نزاشتم بفهمن چون فکر میکردن تب من علت داره درصورتی که تو افتاب بافت و کاپشن پوشیده بودم😕

سلام عزیزم امروز سرکار رفتم چون لباس گرم پوشیدم تب کردم بعد اب خنک خوردم تبم پایین اومد اونورم بخاطر ...

سلام عزیزم

خداروشکر که خوبی

تب نبود پزوندی خودتو رسما 🤣 منم چند روز دیگه پری میشم از حالا ریختم بهم 

سلام عزیزم خداروشکر که خوبی تب نبود پزوندی خودتو رسما 🤣 منم چند روز دیگه پری میشم از حالا ریختم ب ...

قربونت برم😁❤اره خیلی پوشیدم دیروزم بعدازظهر همینطور

حالا یکم لباسم نازک بود از اسمون سنگ میبارید این برام پیش اومده🤣

قربونت برم😁❤اره خیلی پوشیدم دیروزم بعدازظهر همینطور حالا یکم لباسم نازک بود از اسمون سنگ میبارید ا ...

باید یه چیزی بپوشی بشه درآورد

اصلا بهار همینش بده

یهو تابستونی میری بیرون طوفان میشه بارون میزنه 

با کاپشن میری خفه میشی از گرما

این چند روز که انقدر طوفان بودا 

من هی رفتم کارواش گفتن هوا دیگه خوب شد پام نرسیده خونه باد میزنه خاک میشینه بعدش دو قطره بارونم میاد که قشنگ بچسبه 🤣🤣🤣🤣

باید یه چیزی بپوشی بشه درآورد اصلا بهار همینش بده یهو تابستونی میری بیرون طوفان میشه بارون میزنه&n ...

اصلا امسال بدترین بهار بود هی پشت سرهم هوا نوسان پیدا میکنه گرم و سرد میشه🤣

رهاجون عزیزم میشه درخواست دوستی قبول کنی😞

میترسم آخه تو دوستام کسی باشه ‌

شوهرم خیلی حساسه با کسی درارتباط نباشم 

همین چند شب پیشا شک کرد کم مونده بود بود نی نی سایتم لو بره

پسوورد همه چیمو هم دارم حتی همه ایمیلامو منم مال اونو دارم  

میترسم آخه تو دوستام کسی باشه ‌ شوهرم خیلی حساسه با کسی درارتباط نباشم  همین چند شب پیشا شک ک ...

باشه اشکال نداره عزیزم

نمیدونم چیشده امروزم حالم بدشد نرفتم

خیای میترسم بعدازظهر برم سرکار

برام زنگ زدن بپرسن چرا نرفتم مامانم جواب داد احساس میکنم غیبت میکنم اینا پشتم کلی حرف میزنن

ازطرفیم مامانم صداش عین منه😢

امروز صبح انقد اونجا درد گرفت یهو فشارم اومد پایین ببخشا بالا اوردم انقد اذیت شدم

کلی گریه کردم بخاطر همین قضیه نمیدونم چرا یهو از پا افتادم میترسم فکر کنن مریضی خاصی دارم یا نقش بازی میکنم نیام

خوب بگو چند وقته مریضی فکر نکنن میپیچونی یوقت 

مامانم صبح گفت به مدیرعامل که خانمه

دیگه انگار منو اونجا تحویل نمیگیرن شایدم حساس شدم☹بخدا تقصیر خودم نیس این سری پریودم که عقب افتاد واقعا داغون شدم بدبختی اینه اونجا هیچکس توپریودیش انقد دیگه حالش بدنمیشه نیاد☹