2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
حالا دیشب یه چیزی یادم افتاد  دوتا دوست پسر رشتی داشتم مجازی بودنا تا حالا ندیده بودمشون  ...

پسرای رشتی خیلی خوبن من خودمم یدونه داشتم هرچند اول خیلی اذیت کرد من میکردم خیلی اشغاله چون منم یکم دمدمی مزاج بودم همش کات میکردم یا سر قرارنمیرفتم اما وقتی منو دید کلا عوض شد خیلی خوب شد اما من دیگه نمیخواستمش ولی هرچی ادم بیخود بود مال جاهای دیگه تجربه کردم چون نمیخواستم دم دستم باشه اول بشناسم بعد ببینمش

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
مرسی عزیز دلم از اطلاعاتی که دادی راستش چون من دربرابر شما اطلاعات بسیار کمی‌دارم نمیتونم جواب های ط ...

اشکال نداره پس خیلی خوبه شرایطش بیمه هم که میکنه 

بنظرم اگه حوصله رفت و آمد و اینارم نداری و رسیک پذیرم که نیستی  همون کار حسابداری شرکتی برات راحت تره 

تو همون سعی کن اطلاعاتتو ببری بالا پیشرفت می کنی قطعا 

اصلا استرس نداشته باش دختر خوب

خیلی زود یاد میگیری و پیشرفت میکنی بجای فکر کردن به ترسات و استرس تو خونه مطالعه مرتبط با چیزی که یاد میگیری داشته باش 

من توقع ندارم عزیزدلم خودتو ناراحت نکن بخوای قدر من جواب بدی و اینا 

توام مثل خواهر من دلم خواست راهنماییت کنم در حد توانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل سایتش شدم و ذخیره کردم مرسی عزیزم😍👏🏻😘خیلی لطف کردی.من دارم همه تلاشمو میکنم که تورشته ی خود ...

حتما میشی نگران هیچی نباش استعداد که داری با تلاشت ب بهترین جایگاه میرسی حتما 🥰🥰🥰

اشکال نداره پس خیلی خوبه شرایطش بیمه هم که میکنه  بنظرم اگه حوصله رفت و آمد و اینارم نداری و ر ...

مرسی عزیزم خیلی مهربونی

اره اگه اینجا از کارم راضی باشن ممکنه نگهم‌دارن

حالا امروز حالم خوب نبود لرز داشتم مامانم گفتم زنگ بزنه بگه نمیتونم بیام بعد ساعت تعطیلی رئیس دوباره زنگ زد جالمو بپرسه خودم جواب دادم گفتم بهترم گفتم اگه بعدازظهر بود بگن نگفتن هنوز وگرنه۳۰ دقیقه دیگع باید شرکت میرفتم

حتما میشی نگران هیچی نباش استعداد که داری با تلاشت ب بهترین جایگاه میرسی حتما 🥰🥰🥰

مرسی عزیزم انشالله که اینطور باشه

ازه فوق العاده ترسو هستم بعضیا اونجا خیلی بیخیالن کارمندا البته یکی دوتاشون اشتباهم کنن زیاد واس خودشون نمیزارن اما من اینجوری نیستم واس همین میخوام درحد خودم کارکنم چون میدونم اونقد حرصو جوش میخورم که خودمو داغون میکنم

مرسی عزیزم خیلی مهربونی اره اگه اینجا از کارم راضی باشن ممکنه نگهم‌دارن حالا امروز حالم خوب نبود ل ...

خودت خوبی عزیزم

مگه بعداظهراست  کارت ؟

چه رییس خوبی داری

خیلی خوبه به پیشرفتت کمک میکنه ادم خوبی باشه هواتم داره

دلش نیومده حتما بگه دیگه اخر هفتست و چند روزم تعطیله گفته استزاحت کنی 

مرسی عزیزم انشالله که اینطور باشه ازه فوق العاده ترسو هستم بعضیا اونجا خیلی بیخیالن کارمندا البته ی ...

نکن اینجوری خودتو داغون مبکنی

مادرزاد همه عالم به دنیا نیومدن که یاد میگیرن خطا هم بخشی از وجود ادمیه قرار نیست اعدام کنن که 

جبران میکنی اصلاح میکنی هر ثبتبم که میزنی جای ویرایش داره استرس چیو میگیری

بعد اون مدیر مالی اونجا چکارست 

خودش همه حسابارو چک میکنه تو در حد خودت مسئولی اونم در حد خودش

خودت خوبی عزیزم مگه بعداظهراست  کارت ؟ چه رییس خوبی داری خیلی خوبه به پیشرفتت کمک میکنه ادم ...

خوبم عزیزم بخوبیت شما چطوری؟

راستش چندروزه پریودم عقب افتاده سردرد سرگیجه گاهی لرز و یه مقدار تب دارم گاهی این تبو لرزه میره اونطوری نیس نیاز به پاشویه باشه بیشتر وقتی لرز دارم و میرم زیرپتو و به بخاری نزدیک میشم اینطورم

خلاصه زنگ‌زدم ۴۰۳۰ میگه‌علایم اولیه کروناس چون ۴ ۵ روزه اینطورم الان اعصابم خرده از وقتی شنیدم داره تشدید میشه مامانم میگه کرونا نداری نهایتا پریود و سرماخوردگی باهم‌قاطی شده اشتهامم خوبه راحت ناهار شام میان وعده میخورم اما از وقتی شنیدم خیلی خیلی میترسم الان ماسک زدم اخه گفتن تست بده و به اعضای خانواده تماس نزدیک نداشته باش واقعا نمیدونم چیکارکنم این سردرد وسرگیجه دقیقا از چند شب پیش بخاطر اینکه دیر وقت خوابیدم و خیلی خودمو خسته کردم سراغم اومد البته نمیدونم این بهانه ی شروعش بود یا نه موندم بین این که باشه یانباشه چون چندنفرم توفامیل سرما خوردن همینطوری خوب شدن من فعلا عزا‌گرفتم حالا فردارو تعطیل کردن

اره خیلی رئیسش خوبه میدید من استرس دارم میگفت نترس من پشتتم یا خیلی وقتا میدید بقیه سرشون شلوغه کاری بمن نمیدن یکاری بمن میداد انجام‌بدم‌که از عهدش بربیام...

نکن اینجوری خودتو داغون مبکنی مادرزاد همه عالم به دنیا نیومدن که یاد میگیرن خطا هم بخشی از وجود ادم ...

اره بمن میگن حتی یکی از اعضای هیئت مدیره گفت اینجوری نباش فقط مرگ رو چاره نیس حتی اشتباهم کنی من میتونم اصلاحیه بزنم نرم افزارم قابلیت ویرایش داره و ... گفت اینجوری کنی بعد من باید بهت بگم کارنکنی بهتره یامیدید خجالتی ام میگفت باید اجتماعی باشی الان خیلی بهتر شدم اخه تقصیر یه سری همکارا بود که خودشون گند میزدن گزارش میخواستن من براشون چک کنم بعد یه عالم اشتباه درمیاوردم خودشون خیلی پرحرف بودن بعد سراشتباهات من یا اصلا موقع کارم اگه یک کلمه باکسی حرف میزدم میگفتن فلان چیز برامون خیلی مهمه ها درصورتی که خودشون خدای اشتباهات تابلو بودن جوری که من کاراموز میفهمیدم یا بمن نمیگفتن همچیو کامل که من یجاییو باعقل خودم اشتباه کنم

خوبم عزیزم بخوبیت شما چطوری؟ راستش چندروزه پریودم عقب افتاده سردرد سرگیجه گاهی لرز و یه مقدار تب دا ...

منم خوبم عزیزم

انشالا که کرونا نیست

منم کم خونم یوقتا همچین لرز میگیرم ب بخاریم بچسبم یخ میزنم 

مخصوصادنزدیک پری 

قند خونم پایینه برا توام اینجوریه احتمالا ولی تست بده خیالت راحت شه حتما تو خونه قرنطینه نشی یوقت الکی باشه

ولی تو محیط کار خیلی رعایت کن مخصوصا ناهار خوردنی تنها بخور چون همه بدون ماسکن و فضا کوچک

اره بمن میگن حتی یکی از اعضای هیئت مدیره گفت اینجوری نباش فقط مرگ رو چاره نیس حتی اشتباهم کنی من میت ...

ببین راست میگن دیگه 

رو شخصیت خودت خیلی کار کن کتابای روانشناسی شخصیتی بخون 

اعتماد بنفستو بالا ببر 

همکارات اینجوری باشی ازت سواستفاده میکنن 

با همکارات خوب باش ولی اعتماد نکن تو محیط کار قشنگ زیراب میزنن اشتباهاتم میندارن گردنت ولی اگه محکم باشی نمیتونن 

ببین راست میگن دیگه  رو شخصیت خودت خیلی کار کن کتابای روانشناسی شخصیتی بخون  اعتماد بنفس ...

بایکی خیلی باهم جوریم اون ۱ماه زودتر ازمن اومده باشه سعی میکنم باهاش زیاد صمیمی نباشم اما خیلی جاها اشتباهامو قبلا درستش کرد با بقیه صمیمی نیستم مجبور بشم حرف میزنم عزیزم

نسبت به قبل خیلی بهتر شدم از وقتی که این حرفارو بمن زدن سعی کردم با اعتماد بنفس کارکنم شانس من دوجا نرم افزار سیستمم بروز نبود۳تاثبت رو جا انداخت در صورتی که من سیو کرده بودم بعدا بهشون گفتم گفتن اشکال نداره

منم خوبم عزیزم انشالا که کرونا نیست منم کم خونم یوقتا همچین لرز میگیرم ب بخاریم بچسبم یخ میزنم&nbs ...

من اونجا چون یکمی خجالتیم چیزی بخوام بخورم میرم اشپزخونه درباره ی تست هم مامانم گفت تاشنبه صبرکنم بعد برم میگه جاهایی که تست میگیرن ممکنه الوده باشه از طریق همون کرونا بگیری

راستش این پریود داره منو میکشه شکمم خیلی درد گرفته اماپریود نمیشم بعد بافت میپوشم وقتایی که لرز دارم میچسبم به بخاری که شعلش زیاده با یکی دوتا پتو خیلی گرمم میشه عرق میزنه سروصورتم تب میکنم اگه اینکارو نکنم اینطوری نمیشم

فقط سردرد و سرگیجه اونم گاهی اذیت میکنه من درطول روز از دیروز صبح تا الان خیلی کم بیدار بودم همش میخوابم یکی دوروز دیگه میمونم نشد میرم چون‌تنگی‌نفس هیچی ندارم یا بی اشتهایی

بایکی خیلی باهم جوریم اون ۱ماه زودتر ازمن اومده باشه سعی میکنم باهاش زیاد صمیمی نباشم اما خیلی جاها ...

آره عزیزم همه چی چاره داره جز دور از جون مردن

برای هیچی سخت نگیر