2777
2789
عنوان

طلسم

292 بازدید | 36 پست

سلام دوستان کسی هست ک ی آدم خیلی معنوی و مومن بشناسه ک جاش پیش خدا خیلی خاص باشه ن ازینایی ک پول میگیرن مزخرف میگن..اگ میشناسین توروخدا بهم بگین

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم برای چ موردی میخوای بگو شاید بتونم کمکت کنم

تاپیکامو بخونی متوجه میشی شش ساله ک باهمیم همه جوره پای هم موندیم با اینکه شرایط خونواده من بهتره ولی خونوادش ب طرز خیلی عجیبی حاضرن پسرشون زبونم لال از بین بره ولی هیچ اقدامی نکنن

ینی تو این کشور اسلامی ب این بزرگی نباید ی ادم خالص و مومن پیدا بشه

من چ گناهی کردم ک باید تو دوره ای زندگی کنم ک اماما نباشن ک هر مامسلمونی هر ظلمی دلش میخواد بکنه و آب از آب تکون نخوره😭

عزیزم چیزی با طلسم درست نمیشه بسپارش به خدا اگه میخوای حاجت رواشی به خدا نزدیک شو از خیلی کارهایی ک انجام میدادی و گناه بود دیگ انجام نده با خدا عهد ببند درست میشه انشاالله اگه به صلاحت باشه

عزیزم چیزی با طلسم درست نمیشه بسپارش به خدا اگه میخوای حاجت رواشی به خدا نزدیک شو از خیلی کارهایی ک ...

من نمیحوام کسیو طلسم کنم اصن اهلش نیستم ولی ی سیدی بهمون گفت ک ی خدانشناسی ی طلسم 14ساله خیلی بد برای عشقم خونده!!! ایشون آزارش تاحالا ب ی مورچه نرسیده چرا باید همچین کاری کنن