دریا_کریم مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 2945 عنوان مرگ... 253 بازدید | 22 پست چه چیزی راجب مرگ و اون دنیا شنیدید؟(لطفا به اعقاید هم احترام بذاریم)من دیشب داشتم فکر میکردم خدا وقتی شیطان رو از بهشت بیرون کرد به جهنم فرستاد،شیطان الان بین ماست... میتونیم بگیم اینجا جهنمه😁 1400/01/08 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26152 بگم ی کتاب میشه لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
baranah عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 4200 اون دنیایی نیس...وقتی بمیریم با یه جسم جدید و روح جدید دوباره ب دنیا برمیگردیم..ممکنه انسان باشیم یا گیاه یا حیوان..تا وقتی به تکامل برسیم و اوننوقع به ابدیت میپیوندیم...بهشت و جهنمم همین دنیاست
zeynabmo عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2583 بعد مرگ وارد برزخ میشیمتا قیامت اونجا می مونیم وقتی قیامت شه به سوی پل صراط میریم گناهکار ازش رد نمیشه ولی با ایمان رد میشهحالا تو دنیای برزخ هم باز بهشت و جهنم وجود داره ولی طبق وعده خدا بهشتی که در قیامت هست خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره ممد جان
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 شیطان به جهنم نفرستاد!!! شیطان از بهشت بیرونش کرد و بهش تا قیامت مهلت داد!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
شیگر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 1217 درباره مرگ زیاد چیزی میدونم خلاصش اینکه وقتی بمیری باید هفت خان رستمو رد کنی لطفا برای موفقیتم صلوات بفرستید فرستادید ریپم کنید تا منم بفرستم براتون 😘
zeynabmo عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2583 بعد مرگ وارد برزخ میشیم تا قیامت اونجا می مونیم وقتی قیامت شه به سوی پل صراط میریم گناهکار ازش رد ن ... و البته عذاب جهنم در قیامت سخت تر ممد جان
میکائیل3 عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1278 شیطان و همه چیز درون خود ماست..و ما ابدی و جاودان هستیم..فقط به وسیله مرگ از یک عالم به عالم دیگه میریم اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات میشوی...
zeynabmo عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2583 لطفا ببند تاپیکت رو جواب من کافی بود بنظرم نمیخوام حرف بعضیا باعث شبهه بشه ممد جان
دریا_کریم مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 2945 شیطان و همه چیز درون خود ماست..و ما ابدی و جاودان هستیم..فقط به وسیله مرگ از یک عالم به عالم دیگه می ... قشنگ بود👌🏻
دریا_کریم مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 2945 شیطان به جهنم نفرستاد!!! شیطان از بهشت بیرونش کرد و بهش تا قیامت مهلت داد!! پس چرا تو همه فیلما و کتابا به شیطان میگن پادشاه جهنم
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14166 خیلی چیزا،اماچیزی که خودم درک کردم اینه که مطمئناخیلی خیلی بهترازجایگاه فعلی ماست چون تکلیفمون معلومه ودموکراسی واقعی هم تواون دنیاست چون شیطان که خودش ازفرشتگان مقرب بوده وقتی مخالف نظرخدانظرشواعلام کردخدانزدنابودش کنه بهش فرصت دادواین نهایت بخشندگی خداوندرومیرسونه،پس به نظرم رفتن به دنیای بعدازمرگ خیلی زیباترازاین دنیای کثیف وناحق باآدمای بی منطق و....هست!
گلناز۲۰ عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8351 پس چرا تو همه فیلما و کتابا به شیطان میگن پادشاه جهنم چون بعد برپایی قیامت خدا می فرستدش به جهنم!!! الان فعلا تو این دنیاست!! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7000 اون دنیایی نیس... وقتی بمیریم با یه جسم جدید و روح جدید دوباره ب دنیا برمیگردیم..ممکنه انسان باشیم ... مثلا من بشم گل...خب تکامل انسان ک بالاتره...یعنی نهایت تکامل انسانه..از انسام مجدد ب ی ابر یا گریه تبدیل شدن نقض تکامل نیس🤔🤔🤔🤔🤔
مارتینی عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 6532 بااحترام خوشبختانه اصلااعتقادندارم وخوشحالم که ندارم.ببخشیدمردن مثل بیشعوریه کا خودت نمیفهمی امادیگران رنج میکشن