2777
2789
عنوان

مرگ...

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست
خیلی چیزا،اماچیزی که خودم درک کردم اینه که مطمئناخیلی خیلی بهترازجایگاه فعلی ماست چون تکلیفمون معلوم ...

زیبا گفتی

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
اون دنیایی نیس... وقتی بمیریم با یه جسم جدید و روح جدید دوباره ب دنیا برمیگردیم..ممکنه انسان باشیم ...

خو وقتی جسم و روحمون جدیده... چطوری خود مایم؟ 

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌دونم، هیچ ایده‌ای ندارم که بعدش چی میشه، راهی هم نیست‌ برای مطمئن شدن. با همین شک و تردید زندگی می‌کنم، با همونم می‌میرم. البته زیاد هم برام مهم‌ نیست

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

منم همین چیزایی که توی قرآن خداوند فرمودند رو میدونم.میدونم که بعد ازمرگ وارد برزخ میشی و در قیامت تکلیفمون روشن میشه.خیلی خیلی دوست دارم چیزای بیشتری بدونم.چندسال پیش برنامه زندگی پس اززندگی رو میدیدم ک درمورد کسایی بودکه مردن وزنده شدند خیلی واسم جالب بود.مثلا دوست دارم بدونم هرکسی میمیره باهمون سن میره اون دنیا؟؟؟مثلا اگه بچه اس اون دنیاهم بچس؟یااگه پیره اون دنیاهم پیره؟؟؟خیلی دوست دارم بدونم.اگرکسی اطلاعات داره بگه.لطفاکسایی ک اعتقادی ندارن بااحترام  نظری ندن.ممنون

نمی‌دونم، هیچ ایده‌ای ندارم که بعدش چی میشه، راهی هم نیست‌ برای مطمئن شدن. با همین شک و تردید زندگی ...

راه واسه مطمئن شدن که زیاده.مثل قرآن که خداوند همه چیزو توی قرآن توضیح داده.یاتجربه کسانی که ازمرگ برگشتن.مطالعه کنی میتونی مطمئن شی عزیزم

راه واسه مطمئن شدن که زیاده.مثل قرآن که خداوند همه چیزو توی قرآن توضیح داده.یاتجربه کسانی که ازمرگ ب ...

کسی مرگ و دنبای بعد از اون رو تجربه نکرده آخه. فقط چند لحظه جدا شدن روح از بدن بوده  که اونم خیلی متفاوته با چیزی که بعد از اون چند لحظه و شاید تا ابدیت قراره ادامه داشته باشه. خوندن کتابهای دینی راستش هم هیچ کمکی نکردند برای فهم قضیه.

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!