بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم، هیچ ایدهای ندارم که بعدش چی میشه، راهی هم نیست برای مطمئن شدن. با همین شک و تردید زندگی میکنم، با همونم میمیرم. البته زیاد هم برام مهم نیست
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
منم همین چیزایی که توی قرآن خداوند فرمودند رو میدونم.میدونم که بعد ازمرگ وارد برزخ میشی و در قیامت تکلیفمون روشن میشه.خیلی خیلی دوست دارم چیزای بیشتری بدونم.چندسال پیش برنامه زندگی پس اززندگی رو میدیدم ک درمورد کسایی بودکه مردن وزنده شدند خیلی واسم جالب بود.مثلا دوست دارم بدونم هرکسی میمیره باهمون سن میره اون دنیا؟؟؟مثلا اگه بچه اس اون دنیاهم بچس؟یااگه پیره اون دنیاهم پیره؟؟؟خیلی دوست دارم بدونم.اگرکسی اطلاعات داره بگه.لطفاکسایی ک اعتقادی ندارن بااحترام نظری ندن.ممنون
راه واسه مطمئن شدن که زیاده.مثل قرآن که خداوند همه چیزو توی قرآن توضیح داده.یاتجربه کسانی که ازمرگ ب ...
کسی مرگ و دنبای بعد از اون رو تجربه نکرده آخه. فقط چند لحظه جدا شدن روح از بدن بوده که اونم خیلی متفاوته با چیزی که بعد از اون چند لحظه و شاید تا ابدیت قراره ادامه داشته باشه. خوندن کتابهای دینی راستش هم هیچ کمکی نکردند برای فهم قضیه.
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!