2777
2789
عنوان

مرگ...

253 بازدید | 22 پست

چه چیزی راجب مرگ و اون‌ دنیا شنیدید؟

(لطفا به اعقاید هم احترام بذاریم)

من دیشب داشتم فکر میکردم خدا وقتی شیطان رو از بهشت بیرون کرد به جهنم فرستاد،شیطان الان بین ماست‌... میتونیم بگیم اینجا جهنمه😁

اون دنیایی نیس...

وقتی بمیریم با یه جسم جدید و روح جدید دوباره ب دنیا برمیگردیم..ممکنه انسان باشیم یا گیاه یا حیوان..تا وقتی به تکامل برسیم و اوننوقع به ابدیت میپیوندیم...بهشت و جهنمم همین دنیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد مرگ وارد برزخ میشیم

تا قیامت اونجا می مونیم وقتی قیامت شه به سوی پل صراط میریم گناهکار ازش رد نمیشه ولی با  ایمان رد میشه

حالا تو دنیای برزخ هم باز بهشت و جهنم وجود داره ولی طبق وعده خدا بهشتی که در قیامت هست خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره

ممد جان

شیطان به جهنم نفرستاد!!!  شیطان از بهشت بیرونش کرد و بهش تا قیامت مهلت داد!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

خیلی چیزا،اماچیزی که خودم درک کردم اینه که مطمئناخیلی خیلی بهترازجایگاه فعلی ماست چون تکلیفمون معلومه ودموکراسی واقعی هم تواون دنیاست چون شیطان که خودش ازفرشتگان مقرب بوده وقتی مخالف نظرخدانظرشواعلام کردخدانزدنابودش کنه بهش فرصت دادواین نهایت بخشندگی خداوندرومیرسونه،پس به نظرم رفتن به دنیای بعدازمرگ خیلی زیباترازاین دنیای کثیف وناحق باآدمای بی منطق و....هست!

پس چرا تو همه فیلما و کتابا به شیطان میگن پادشاه جهنم

چون بعد برپایی قیامت خدا می فرستدش به جهنم!!! الان فعلا تو این دنیاست!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اون دنیایی نیس... وقتی بمیریم با یه جسم جدید و روح جدید دوباره ب دنیا برمیگردیم..ممکنه انسان باشیم ...

مثلا من بشم گل...خب تکامل انسان ک بالاتره...

یعنی نهایت تکامل انسانه..از انسام مجدد ب ی ابر یا گریه تبدیل شدن نقض تکامل نیس🤔🤔🤔🤔🤔