2821
2789

جاریمم داره میره امام خمینی نور درمانی خوب میشه  ولی چون مرتب نمیره یه ذره بر میگرده

میگفت یه خانومه مرتب اومد الان خوب شده فقط سالی یه بار میاد که بر نگرده  

جاریم هم از ۱۴ ۱۵ سالگی گرفته

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عوارض نداره؟؟هزینش چ طورع؟؟

نه اصلا عوارض نداره تازه میره پوستش اینقدر شفاف میشه  هزینش چهار پنج هزار میشه

درضمن واسه پسوریازیس نمونه برداری میکنن تا ثابت بشه که  خود بیماریه لعنتیشه   چون چندتا بیماریه دیگه هم هست که شبیه اینه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

عزیزم پسر من الان دوسالشه از هشت ماهگی این بیماریو گرفت خیلی تو سرمون زدیم ولی چاره ای نیست

میگن قارچ گاندورما خوبه استفاده نکردی من خیلی دوش دارم استفاده کنم چون میگن ضعف سیستم ایمنی بدنه اینت یخوری تقویت میکنه

نه اصلا عوارض نداره تازه میره پوستش اینقدر شفاف میشه  هزینش چهار پنج هزار میشه درضمن واسه پسور ...

اره درسته الان رفتم مشهد برگردم کرج باید برم نمونه برداری 

اگه درست درمان بشه بر نمیگرده شما کجایین 

مشهد عزیزم

کلی دکتر رفتیم اما باز بر میگرده.کافیه که یه مدت داروها رو استفاده نکنه.البته فقط تو ناحیه ی سرشون هست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم