2821
2789

همسر من سالهاست درگیره.فقط میشه کنترلش کرد درمان نداره 

دکتر لوسیون بتامتازون و شامپو کولتارناژو و یه کرم دست ساز داد

تا وقتی استفاده میکنه خوبه اما اگه استفاده نکنه دوباره بر میگرده 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی هس

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
همسر من سالهاست درگیره.فقط میشه کنترلش کرد درمان نداره  دکتر لوسیون بتامتازون و شامپو کولتارنا ...

اگه درست درمان بشه بر نمیگرده

شما کجایین 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

داداش من‌چند سال درگیر خوب که نمیشه فقط کنترل میشه انواع روش های رو هم‌امتحان کرد.حالا یه دارویی داره استفاده میکنه نمیدونم چیه خیلی بهتر شده ولی عوارض داره خیلی.تو سرش زده بود موهاش ریخته بود افسرده شده بود داداشم .الآن خیلی خیلی بهتره خدا رو شکر

بيماري تهاجمي هست 

متاسفانه ارثيه 

و درمان قطعي نداره 

فقط بايد كنترلش كني 

اطبا سنتي با اصلاح مزاج كنترلش ميكنن و بودن كسايي كه درمان شدن 

ولي دكتر هاي مدرن درماني ندارن براش 

برر پيش يه دكتر طب سنتي هاذق 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
واقعاراست میگید بخدا انقد ناراحتم گریه میکنممم ی جا میشینم ۱۶سالمه فقط😓

عزیزم پسر من الان دوسالشه از هشت ماهگی این بیماریو گرفت خیلی تو سرمون زدیم ولی چاره ای نیست

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

روی پاهام کلا جوش جوشی شده دوماه پیش فق سرم بودرفتم دکتر گفت قارچه حالا رفتم میگه پسوریازیس هست

ان شاءالله خوب میشه چیزی نخوردین که به معده تون نسازه بزنه به پوستتون ؟چون عموی من یکبار تخم مرغ رفته با روغن حیوانی خورده بود روشم پسته خورده بود هرجوشی زده بود یک کیلو میشد چی کشید تا خوب شد دیگه توبه کرد هرچیوپشت بند هم نخوره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز