همسر من سالهاست درگیره.فقط میشه کنترلش کرد درمان نداره
دکتر لوسیون بتامتازون و شامپو کولتارناژو و یه کرم دست ساز داد
تا وقتی استفاده میکنه خوبه اما اگه استفاده نکنه دوباره بر میگرده
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
داداش منچند سال درگیر خوب که نمیشه فقط کنترل میشه انواع روش های رو همامتحان کرد.حالا یه دارویی داره استفاده میکنه نمیدونم چیه خیلی بهتر شده ولی عوارض داره خیلی.تو سرش زده بود موهاش ریخته بود افسرده شده بود داداشم .الآن خیلی خیلی بهتره خدا رو شکر
روی پاهام کلا جوش جوشی شده دوماه پیش فق سرم بودرفتم دکتر گفت قارچه حالا رفتم میگه پسوریازیس هست
ان شاءالله خوب میشه چیزی نخوردین که به معده تون نسازه بزنه به پوستتون ؟چون عموی من یکبار تخم مرغ رفته با روغن حیوانی خورده بود روشم پسته خورده بود هرجوشی زده بود یک کیلو میشد چی کشید تا خوب شد دیگه توبه کرد هرچیوپشت بند هم نخوره