2777
2789
عنوان

بیبی چکک خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 38 پست
نمیخام با بچه درست کنم ولی چون تنهام دلم بچه میخاد من حتی خواهری هم ندارم ن حتی دوستی  اتفاقن ...

اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دلتم براش بسوزه که میخواد زیر دعوا های شما بزرگ بشه مث من که یه ادممم خیلی عصبیم بخاطر دعوا های پدر ومادرم 

اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دل ...

همیشه دعوا نداریم 

یعنی اگه کلن الکل رو بزاره کنار دعوا نداریم از وقتی ک پارسال مادرشوهرم جوون مرگ شد الکلی شد همیشه نمیخوره بعضی وقتا با دوستاش ک میره بیرون...خودشم بچه نمیخاست ...جدیدا اونم خیلی حس تنهایی میکنه چون اونم خواهری کسیو نداره برادرشم کلن بهش کاری نداره

فکر میکنم با بچه شاید باز ب زندگیش برگرده نمیدونم واقعن ولی خیلی مرد مهربون و خوبی بود هنوزم هست دوسم داره ولی بعد مادرش ......😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دل ...

خیلی ب مادرش وابسته بود مادرشم خیلی دوسش داشت با منم خیلی مهربون بود بخاطر شوهرم ....شوهرم افسردگی گرفته خودش بعد ازدواج گفت حوصله بچه ندارم اما جدیدا انگار خودشم خسته شده میخاد یجوری برگرده پیشنهاد بچه رو هم خودش داد

عزیزم این مارک همین جوریه خیلی دیر رنگ میگیره چون تا بتا به ۲۵ نرسه نمیتونه نشون بده

احتمال داره مثبت باشه چند روز دیگه تکرار کنید

یکی دیگه همین مارک رو زد و مثل شما همین جور بود و بعد از چند روز که تکرار کرد مثبت شده بود کاملا بزارید از موعدتون بگذره

همیشه دعوا نداریم  یعنی اگه کلن الکل رو بزاره کنار دعوا نداریم از وقتی ک پارسال مادرشوهرم جوون ...

اخی عزیزم باهاش صحبت کن الکل ترک کنه اگه خودت فک میکنی با بچه درست میشه بیارید باز خودت همسرتو میشناسی 

خیلی ب مادرش وابسته بود مادرشم خیلی دوسش داشت با منم خیلی مهربون بود بخاطر شوهرم ....شوهرم افسردگی گ ...

خدا رحمتش کنه بره پیش روانشناس شاید بهتر شه مارک مدیکور هم بگیر خطا نداره 

اخی عزیزم باهاش صحبت کن الکل ترک کنه اگه خودت فک میکنی با بچه درست میشه بیارید باز خودت همسرتو میشنا ...

فکر میکنم بچه ادم عزیز تر از هر کس ادمه ممکنه با بچه انگیزه دوباره پیدا کنه 

خب اخه منفی رو هم ک دیر نشون داد عادیه؟

خط کنترلش هم دیر رنگ میگیره این مارک 

من خودمم قبلا اینو استفاده کردم با اینکه منفی بود خط کنترلشم دیر نشون داد

نمیدونم نهایت نتیجه شما دوست عزیز چی بشه ولی میدونم این مارک خیلی دیر رنگ میگیره

ان شاءالله که مجدد بزنید با یه مارک دیگه و مثبت باشه براتون