نمیخام با بچه درست کنم ولی چون تنهام دلم بچه میخاد من حتی خواهری هم ندارم ن حتی دوستی اتفاقن ...
اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دلتم براش بسوزه که میخواد زیر دعوا های شما بزرگ بشه مث من که یه ادممم خیلی عصبیم بخاطر دعوا های پدر ومادرم
اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دل ...
همیشه دعوا نداریم
یعنی اگه کلن الکل رو بزاره کنار دعوا نداریم از وقتی ک پارسال مادرشوهرم جوون مرگ شد الکلی شد همیشه نمیخوره بعضی وقتا با دوستاش ک میره بیرون...خودشم بچه نمیخاست ...جدیدا اونم خیلی حس تنهایی میکنه چون اونم خواهری کسیو نداره برادرشم کلن بهش کاری نداره
فکر میکنم با بچه شاید باز ب زندگیش برگرده نمیدونم واقعن ولی خیلی مرد مهربون و خوبی بود هنوزم هست دوسم داره ولی بعد مادرش ......😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره خوشبخت میشه ولی بچه تو خانواده باید بزرگ شه اول ببین همسرت درست میشه شما که بچه دوستداری باید دل ...
خیلی ب مادرش وابسته بود مادرشم خیلی دوسش داشت با منم خیلی مهربون بود بخاطر شوهرم ....شوهرم افسردگی گرفته خودش بعد ازدواج گفت حوصله بچه ندارم اما جدیدا انگار خودشم خسته شده میخاد یجوری برگرده پیشنهاد بچه رو هم خودش داد