شوهرم اخلاقای بدی داره دلخورم ازش عقدیم مثلا میریم مسافرت سوغاتی نمیگیره برای اولین بار رفتیم مسافرت پارسال خانوادم گفتن اینو برامون بگیر اگ زحمتی نیست سوغاتیاش خوبه تو مسافرت دیدم ب روی خودش نیاورد بهش گفتم گفت ول کن اومدیم خونوادم دلخور شدن ی چیزی میخره دوس داره فقط خودم بخورم مثلا بیرون چیزی میخره میگه بدو بخور ببرمت خونه میری خونه داداشت ازت میگیره یا اضافشم راضی نیس بیارم خونه میگم خب اضافس میبرم خونمون میبینم راضی نیس مادرش غذا میده ب شوهرم بیاره برام میبینم ی ذره ریخته برا من انگار من میخام بخورم پدرمادرم داداشم نگام کنن پول میده بهم میگه خرج نکنا ینی واسه خونوادت خرج نکنا برا خودت خرج کن اصلا روز مادر روز پدر حالیش نیس حتی تبریکم نمیگه حتی تولد پدرمادرم تولد خودمم خودم گفتم برام جشن گرفت پارسال روز زن هیچی برام نگرفت امسالم همینطور قبلش تولدم بود بحثمون شده بود فقط تولدمو تبریک گفت اصلا احترام حالیش نیس ک عیده باید اولین روز بیاد خونه مادرزنش یا ی زنگ بزنه عصابم بهم میریزه بخدا الانم هیجا نمیاد با من بریم عیددیدنی بهونه میکنه ک پاگشا نکردن نمیرم آخه خونواده من کسیو پاگشا نکرده ک اونام مارو پاگشا کنن تازه مسافرتم با خونوادم اصلا راضی نیس بره با خونواده خودشم اوکی نیستم اونام منو جایی نمیبرن با خودشون یا مثلا چند سری خونوادم سوار ماشینش شدن تیکه انداخت ک ماشین من دو نفرس اسپرته فلانه خونوادم ناراحت شدن دیگه سوار ماشینش نشدن یا مثلا آروم میروند ک کف ماشین زمین نخوره دلم گرفته😢😢😢