2821
2789
عنوان

اخلاق بدش...💔

337 بازدید | 51 پست

شوهرم اخلاقای بدی داره دلخورم ازش عقدیم مثلا میریم مسافرت سوغاتی نمیگیره برای اولین بار رفتیم مسافرت پارسال خانوادم گفتن اینو برامون بگیر اگ زحمتی نیست سوغاتیاش خوبه تو مسافرت دیدم ب روی خودش نیاورد بهش گفتم گفت ول کن اومدیم خونوادم دلخور شدن ی چیزی میخره دوس داره فقط خودم بخورم مثلا بیرون چیزی میخره میگه بدو بخور ببرمت خونه میری خونه داداشت ازت میگیره یا اضافشم راضی نیس بیارم خونه میگم خب اضافس میبرم خونمون میبینم راضی نیس مادرش غذا میده ب شوهرم بیاره برام میبینم ی ذره ریخته برا من انگار من میخام بخورم پدرمادرم داداشم نگام کنن  پول میده بهم میگه خرج نکنا ینی واسه خونوادت خرج نکنا برا خودت خرج کن اصلا روز مادر روز پدر حالیش نیس حتی تبریکم نمیگه حتی تولد پدرمادرم تولد خودمم خودم گفتم برام جشن گرفت پارسال روز زن هیچی برام نگرفت امسالم همینطور قبلش تولدم بود بحثمون شده بود فقط تولدمو تبریک گفت اصلا احترام حالیش نیس ک عیده باید اولین روز بیاد خونه مادرزنش یا ی زنگ بزنه عصابم بهم میریزه بخدا الانم هیجا نمیاد با من بریم عیددیدنی بهونه می‌کنه ک پاگشا نکردن نمیرم آخه خونواده من کسیو پاگشا نکرده ک اونام مارو پاگشا کنن تازه مسافرتم با خونوادم اصلا راضی نیس بره با خونواده خودشم اوکی نیستم اونام منو جایی نمیبرن با خودشون یا مثلا چند سری خونوادم سوار ماشینش شدن تیکه انداخت ک ماشین من دو نفرس اسپرته فلانه خونوادم ناراحت شدن دیگه سوار ماشینش نشدن یا مثلا آروم میروند ک کف ماشین زمین نخوره دلم گرفته😢😢😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسیس#  

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

🥺چه بد

حق داری

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
خانواده شما براش کم نذاشتن؟

بی احترامی کردن هر دو خونواده بهم ولی مادرم براش کم نذاشته مثلا روز مرد براش کیک و گل و کادو گرفته تولدش براش کادو گرفته ماهگرمون براش کادو گرفته ولنتاین براش کادو گرفته فقط پاگشاش نکرده چون شرایطشو نداشتیم ولی کادوشو داد بهش ولی بی احترامی زیاد شده ولی از اول همین اخلاقارو داشت

2790
2823
2791
2779
2792