2777
2789
عنوان

اخلاق بدش...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 51 پست
سطح فرهنگیشون پایین نیس؟

خیلی پایینه ولی مادرش مث باکلاسا زندگی میکنه تو خونه😐مثلا دمپایی پلاستیکیو گذاشته تو آشپزخونه ب عنوان دمپایی رو فرشی ازش استفاده می‌کنه😂😂 ولی بعضی رفتاراش باکلاسه یا ادای باکلارو درمیارن نمی‌دونم ک مثلا سر سفره با دستمال کاغذی هی ذهنشو پاک میکنه یا خیلی مرتبه یا غذاهای باکلاس میپزه بعضی وقتا ولی اینا ب نظر من ب فرهنگ ربطی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی اختلافتون بالا رف قبل رابطه باهاش ی فکر عمیق بکن

بالا ک رفته اصلا احترام نگه نمیداره بزرگتر بهش چیزی میگه مثلا ی مدت میگفتن تو نباید با مادرت بری بیرون و فقط برا ما باشی یا مادرش می‌گفت مادرتو ول کن زندگیمو بریزم ب پات منم گفتم زندگی تورو میخام چیکار زندگیم مادرمه کلا تو دعواها طرفداری خونوادشو می‌کنه ن منو هر کاری اونا میکنن کردن نمیگیره میگه دروغ میگین هرکاری خونوادش میکنن بهش میگم گردن نمیگیره مثلا باباش هرجا بامادرم میرم میوفته دنبالمون تعقیبمون می‌کنه بهش میگم قبول نمیکنه میگم ی چیزی ب بابات بگو میگه نمیتونم

بالا ک رفته اصلا احترام نگه نمیداره بزرگتر بهش چیزی میگه مثلا ی مدت میگفتن تو نباید با مادرت بری بیر ...

یبار باهاش بشین حرف بزن

بگو پدرمادر تو ب اندازه پدرمادرخودم برام عزیزن چون تو رو بیشتر از خودم دوست دارم

ارومش کن بگو همه چیو فراموش کنیم

کارت خوب نبوده جواب مادرشو دادی

ی گل و شیرینی برا هر خانواده ببریم و همه چیزو فراموش کنیم 

بهشون نیکی کنیم چون دستور خداس ولی خانواده واقعی من تویی

لایک نکن💨
یبار باهاش بشین حرف بزن بگو پدرمادر تو ب اندازه پدرمادرخودم برام عزیزن چون تو رو بیشتر از خودم دوست ...

چشم بهش گفتم البته اول عید ک عید شیرینی بگیریم بریم خونتون گفت باشه حتما منم دوس دارم همه چیو فراموش کنیم ولی اون با گفتن مادرمم خونمون نیومد منم تصمیم گرفتم نرم

میگه باز کن بخور😐😐😐

بگو نمیخورم زشته ، مشکل تو اینه به روش نمیاری یه بار بفهمه ناراحت شدی یه بار جلوش وایسی برخورد کنی دیگه به خودش اجازه نمیده بی احترامی کنه به خانوادت ، این اگه اینجوری عادت کنه اول بدبختیته ، مرد خسیس ادم و پیر میکنه ، شما بهتره الویتت اول خانواده و احترام به خانوادت باشه بعد شوهر 

تصمیم دو طرفه گرفتین ؟

ن تصمیم دوطرفه این بود ک با هر دو خونواده آشتی کنیم و شب چهارشنبه سوری پدرم صداش کرد خونمون کارش داشت ولی قرار شد عید با شیرینی بیایم خونه هم ولی اون نیومده حتی زنگ نزده تبریک بگه فقط ب من زنگ زده تبریک گفته منم ب پدرمادر اون زنگ نزدم چون اونا شهرستان بودن نمیتونستم برم خونشون باید رنگ میزدم ولی چون شوهرم زنگ نزد و تبریک نگفت منم زنگ نزدم الانم نیومده خونمون ب من دیروز گفت فردا بیا خونمون نرفتم