2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گریه میکنه خسته شدم☹☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 19091 بازدید | 92 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این احتمالا از نوجوانی در ایشون بوده پیگیری نشده

حتما باید به روان پزشک مراجه کنند نه روان شناس

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
سلام ... اینجور افراد بشدت کمبود محبت و عاطقه دارن و بخاطر گذشته معمولا دردناک بدون محبتی که داشتن ز ...

همه پشتش خالی کردن خانوادش قطع رابطه کردن باهامون خیلی فشار رومون هست☹

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺
گریه کنه بهترازاینه دست بزن داشته باشه یه شکلات بده بهش اروم بشه مثل بچه هامیمونه راضیش کن بره مشاور ...

اره بخدا عین یه بچه دوساله میشه ☹

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

الهی چرا نمیبریش روانپزشک

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

متاسفانه زندگی کنار اینجور آدما خیلی سخته چون باید نقش مادری رو براش ایفا کنی تا همسر ، منم کسی ک دوسش دارم اینجوریه و قید ازدواج باهاش و زدم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خیلی افسردس خیلی عذاب کشیده تو زندگیش واقعا دلم میسوزه براش بخدا

بخاطر همون سختی هایی ک کشیده اینهمه دل نازکه

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

ریشه از بچگیش داره احتمالا 

سعی کن باهاش راه بیای و ببریش دکتر گناه داره بنده خدا

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

ببخشید ک اینو میگم

اصلا قصد توهین ندارم 

و کاملا دوستانه میگم ولی ایشون یه اختلال شخصیتی داره

مردا طبیعتشون مثل ما زنا نیست ک با گریه اروم بشن و گریه جز جدایی ناپذیر زندگیشون باشه

مردی ک انقدر گریه میکنه یه کمبود خاصی یا چ میدونم یه مشکلی تو بچگی  یا حالا هرچی ک باشه داره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.