2777
2789

بچه ها من قدم 170 وزنم 50

رژیم چاق شدن غفاری دایت گرفتم خوب بود ولی حجم غذا زیاد بود ک نتونستم ادامه بدم و وزنم برگشت

ممکنه ب این زودیا عقدکنم

حالا یه سوال اگ برم باشگاه چندماهی و ب وزن ایده آل برسم بعد ک دیگ نرم باشگاه باز لاغر میشم؟ 

پلیز هلپ می... بوس ب کلتون

وای چه لاغری 😱

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودکشی میکنم لاغر بشم اونوقت تو میخوای چاغ شی آخه منصفانه نیست !😣😧

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد
بری باشگاه که بازگشت نداره  حدود سه ماهی میشه تا وزنت بره بالا  و همینطوری ادامه پیدا کنه

واقعا یعنی برنمیگرده؟ 

فکرمیکردم مثل چاقا ک لاغر میکنن بعد نرن باشگاه دوباره چاق میشن

واقعا یعنی برنمیگرده؟  فکرمیکردم مثل چاقا ک لاغر میکنن بعد نرن باشگاه دوباره چاق میشن

وقتی که عضله بسازی برنمیگرده ... البته به شرط اینکه زندگی و عادتای قبل از باشگاه رو دوباره دستت نگیری 

خب باز کم غذا بخوری به اندازه کافی مواد معدنی و ویتامین بدنت رو تامسن نکنی مجبوره عضله هارو از بین ببره