2777
2789
عنوان

دکتر نازایی دزفول که خوب باشه

1926 بازدید | 18 پست

خانما میخام‌دستگاه سونو هم داشته باشه که اذیت نشم هی برم سونوگرافی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

من دزفولم ولی نمیشناسم

فقط دکتر اعتصامیییی رو میشناسم عالیه ک اونم الان زن باردار نمیپذیره 

دکتر پادفرم ک رفت امریکا به گمونم 

دکتر زلالی و طهلایی و اینا رو هم داره ولی فک نکنم هیچکدوم سونوگرافی داشته باشن 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر ندا ترابی فر عزیزم عالیه

و دکتر جنتی،جنتی عالی تره ولی دیر نوبت میده خیلی 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

سلام من ختم قران دارم برای بارداری تون دعا میکنم

ممنون میشم بیایین تاپیک اخرم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من دزفولم ولی نمیشناسم فقط دکتر اعتصامیییی رو میشناسم عالیه ک اونم الان زن باردار نمیپذیره  د ...

منم برا نازایی میخام عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام من ختم قران دارم برای بارداری تون دعا میکنم ممنون میشم بیایین تاپیک اخرم

ممنونم

دکتر ندا ترابی فر عزیزم عالیه و دکتر جنتی،جنتی عالی تره ولی دیر نوبت میده خیلی 

ببخشید عزیزم ندا ترابی دستگاه سونو تو مطب داره؟

ببخشید عزیزم ندا ترابی دستگاه سونو تو مطب داره؟

اره گلم داره هزینه ی سونوهم فقط یبار میگیره یعنی یبار سونو بدی دیگه تااخر هرچی سونو بدی رایگانه ،پارسال ۲۵ بود ویزیتشم ۴۵

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
عزیزم نمیتونی بری اهواز؟اهواز دکتراش فوق العاده ان بیشترشونم دستگاه سونو دارن 

نه فدات وسیله ندارم😥

اره گلم داره هزینه ی سونوهم فقط یبار میگیره یعنی یبار سونو بدی دیگه تااخر هرچی سونو بدی رایگانه ،پار ...

ممنونم عزیزم پس حتما اینو انتخاب میکنم چون سونو داخل مطب خیلی برام مهمه

الهییییی  انشالله به حق همین شبای عزیز زود زود مادر میشی امیدت بخدا باشه فدات شم

ممنونم عزیزم انشالا خودتونم حاجت روا بشین