2777
2789

فعلا دخترم داره میره تو ۶ سال بهش فکر نکردم 😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم تو سن ۱۴ ۱۵ سالگی خیلی دوست داشت با دوستاش معاشرت کنه و بیرون برن ....من و پدرش هم مخالفش نبودیم چون نمیشد مهارش کرد فقط همسرم خیلی روشنش کرد و از خطرات بیرون آگاهش کرد ...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

☀بسم اللّه الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة اللّه

برای تنهایی به بازار رفتن زمانی که به سن قانونی رسید ، برای سوپر مارکت و توی محل رفتن مثل میوه فروشی الان هم میره .از ده یازده سالگی .... بستگی داره ؛ بعضی بچه ها اصلا قابل اعتماد نیستن سر از هزار جا درمیارن

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
من از ۷سالگی تنها میرفتم😁

ی دختر بچه دیدم ی کوچه اونور تر بود ۶ یا۷ سالش بود تاکسی میگرفت میرفت مرکز شهر کلاس و برمیگشت من اصلا قبول ندارم همچین چیزیو چطور مادرش دلش اروم میگرفت تا بره و برگرده؟ اینهمه جامعه نا امنه.برا دختر بچه ها.

یا رب نظر توبر نگردد
هنوز زوده 😅😅

دقیقا 😁

ولی بزرگ بشه اگه هم اجازه بدم بره بیرون اون هم به تنهایی شتید از ۱۷ سالگی اون هم مثلد براش تایم بزارم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !