2777
2789
عنوان

ای کاش....

129 بازدید | 23 پست

ای کاش من توی شمال زندگی میکردم  بهشته واقعا ادم میره اونجا از یاد خداهم غافل نمیشه از بس این همه زیبایی آفریده 

خیلی جای خوش آب و هواییه ای کاش میشد اونجا زندگی میکردم لااقل برای یک هفته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتی منم ببر ماتوجهنمیم)))

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

من شمالم هیچم اینطور نیست مسافر باشی خوش میگذره نه اینکه ساکن باشی من که حالم از این شهر و استان بهم میخوره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من دوست داشتم جایی بودم که دریا داشت :(

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

برا ما دیگه عادی شده متاسفانه🥺

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
حتما😄😄بیا با هم بریم اصلا با پیاده هم بری خیلی جای خوبیه

اوووو تا برسیم فقد استخون موندم ک من جنوبم تاشمال بنظرت ده سالی طول نمیکشه؟///

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من شمالم هیچم اینطور نیست مسافر باشی خوش میگذره نه اینکه ساکن باشی من که حالم از این شهر و استان بهم ...

خیلی جای خوبیه چرا 

خوش آب و هوا اصلا ادم میره روحیه اش باز میشه

اوووو تا برسیم فقد استخون موندم ک من جنوبم تاشمال بنظرت ده سالی طول نمیکشه؟///

چرا میکشه ولی میارزه خدایی

من که حاضرم واقعا این کار رو بکنم عوضش به بهشت میرسی

منو و شوهرمم هرماه  مرخصی میگفرفتیم یه هفته میرفتیم شمال ولی چون حامله شدم دیگه ۹ ماهه نرفتم اینقدر دلم‌میخواد برم شمال که نگو 😭 

انشالاه ماه دیگه با نی نیم میرم

یعنی اینقدر بیکاری که الان داری امضای منو میخونی ‌. نخون امضامو عزیزم.بازم که داری میخونی . عجبااااااااا.میگم نخون الوووووو بازم ک داری میخونی .نخون بابا نخون اه 😑
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز