2777
2789
عنوان

ای کاش....

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
چرا میکشه ولی میارزه خدایی من که حاضرم واقعا این کار رو بکنم عوضش به بهشت میرسی

تابرسیم شمال خشک شده رفته))شانس ما در این حده///

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من خیلی خوشحالم که یه شمالیم  همیشه هم خداروشکر کردم بابتش😍 منو تو همچین بهشتی بدنیا آورده&n ...

خوش بحالتون واقعا که بهشت کوچیکه از بس زیباست من حتی تو عکسم شمال رو میبینم یاد خدا میافتم که چقدر طبیعت رو زیبا آفریده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره والا😆😅😅😅😅میبینی شهر خودمون میشه بهترین جای دنیا تا برسیم شمال شده جهنم

دقیقا)))شمااهل کجایی

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
کرمانشاه شهر خودمم قشنگه ولی درحد شمال زیبا نیست

کرمانشاه ک خوبه جنوب نیومدی ک ببینی چقد هوا گرمه ///

هر جایی زیباست  جنوبم قشنگه مخصوصا دریاش  ولی گرمه🤒🤒

مااهوازیم تابستون میپزیم

خیلی جای خوبیه چرا  خوش آب و هوا اصلا ادم میره روحیه اش باز میشه

آدم دلش باید خوش باشه خواهر آب و هوا به چه درد میخوره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز