2777
2789
عنوان

کسی تا حالا شیدینگ لب انجام داده؟

69543 بازدید | 16 پست

سلام

بچه ها این تکنیک باعث میشه که لبای ادم برجسته و بزرگتر دیده بشه؟

من از خط دور لب خوشم نمیاد ولی اگه شیدینگ باعث درشت دیده شدن بشه میخوام انجام بدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما اگه کسبی رفته خوهشا بگه چرا من دورلب زدم اصلا رنگ نکرفت پایین یه درصدم رنگ نگرفت الان 20 روز ...

عزیزم خط لب ۳۰درصد ریزش داره.رژ لب۷۰درصد شما شبا ویتامین ای بمال ب لبت ب ترمیمش خیلی کمک میکنه و اینکه حتما باید بری واسه ترمیم و بگو از زرشکی و مستر واست استفاده کنه ک بعد ریزش ی صورتی ملایم بهت بده

کاربر سابق_عروسکصورتی_مهربان_شروق_یاسمین._اینا همه کاربریم بودن ترکیدن😁😐
شیدینگ یعنی سایه رژ لب هم کاشت رنگ 

خب حالا باعث میشه لب بزرگتر شه یکم؟

من رنگ لبم همیشه سرخ بطور طبیعی

ولی میخوام بزرگتر دیده بشه فقط

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب حالا باعث میشه لب بزرگتر شه یکم؟ من رنگ لبم همیشه سرخ بطور طبیعی ولی میخوام بزرگتر دیده بشه فقط

خوب بگو واست از ترکیب قرمز و سفید استفاده کنه ‌ک لبت حجم بگیره.یعنی دور لب قرمز و وسط لب سفید و قرمز ک لب حجم بگیره

خوب بگو واست از ترکیب قرمز و سفید استفاده کنه ‌ک لبت حجم بگیره.یعنی دور لب قرمز و وسط لب سفید و قرمز ...

اخه نمیخوام دور لبم مثل یه خط قرمز معلوم باشه بعد رنگ اصلی لبم باهاش فرق کنه

بنظرم اینطوری خیلی زشت میشه

راستی درد داره؟

اخه نمیخوام دور لبم مثل یه خط قرمز معلوم باشه بعد رنگ اصلی لبم باهاش فرق کنه بنظرم اینطوری خیلی زشت ...

ن معلوم نمیشه اصلا چون فقط خط نمیندازه بگو میخام لبم حجم داشته باشه اگه کار بلد باشه متوجه میشه چی گفتی

بعدم اصلا بیرون لب نزن رو خود لبت بگو واست کار کنه

بستگی ب بی حسی ک استفاده میکنه داره لب چون پر از ماهیچه س دردش بیشتره ولی من‌ واسه مشتریام از پد بی حسی استفاده میکنم خیلی عالیه و اینکه حتما از پماد و قرص تبخال استفاده کن ک‌تبخال نزنی.قرص سیکلوویر دوز ۱۰۰۰دوتا بعد کار و دوتا فردای کار.تا سه روزم پماد تبخال آسیکلوویر بزن و ویتامین آ.و ویتامین ای شبا بمال واسه ترمیم

ن معلوم نمیشه اصلا چون فقط خط نمیندازه بگو میخام لبم حجم داشته باشه اگه کار بلد باشه متوجه میشه چی گ ...

ممنون

راستش اگه درد داشته باشه نمیتونم انجام بدم 

ولی دیدم تو عکسا انگار لب حجیم تر از قبل دیده میشه

راستی عزیزم حدود قیمتش میشه بگی چقدره؟

ممنون راستش اگه درد داشته باشه نمیتونم انجام بدم  ولی دیدم تو عکسا انگار لب حجیم تر از قبل دی ...

تو عکسا ورم داره لب.گول عکسارو نخور.درد اگه بی حسی خوب واست استفاده کنه اصلا چیزی حس نمیکنی من مشتری داشتم قرص اعصاب میخورد.

بستگی داره کدوم شهر باشی.من ۲۵۰میگیرم

تو عکسا ورم داره لب.گول عکسارو نخور.درد اگه بی حسی خوب واست استفاده کنه اصلا چیزی حس نمیکنی من مشتری ...

عه به نکته خوبی اشاره کردی 

راست میگیا ورم داره تو عکسا  حواسم نبود اصلا