سلام دوستان..یکمی حرف دل: زندگی خیلی مشکلات داره و مشکل فقط واسه من و شما نیست مشکل رو همه دارن چون این ذات زندگیه هر کی اومد و گفت من بی مشکلم بدونید کذب محضه ...مشکل داشتن به پولداری و بی پولی نیست .. بعضی انسان ها در پول شنا میکنن اما یه درد بی درمون دارن...راستش رو بخواین دلم از تاپیک هایی که اینجا میزنید گرفته از بس که غر و ناله س..رفقا دنیا زودگذره تا کی قراره حرص مال دنیا و طلا و پول و شوهر این و اون رو بخوریم؟از داشته هامون لذت ببریم و شکر کنیم تا خدا زیادش کنه واسمون...اینقدر با خدا دعوا نکنیم ... بجاش بشینیم و باهاش دردل کنیم ...مطمئن باشید که بی جواب نمی مونید..در ضمن برای بهتر شدن وضعمون لازمه یکمی تلاش کنیم سختی بکشیم عزت نفس داشته باشیم غرور داشته باشیم...عزیزان من شاید مشکلات خیلی شما هارو درک نکنم و اصلا به فکرم هم خطور نکنه که این مشکلات هست اما حرف من اینکه زندگی سختی های زیادی داره خودمون سخت ترش نکنیم زندگی یعنی نشاط و لذت ... تا خدا هست زندگی کن 💛 امیدوارم همه روزهای زندگیتون پر از سلامتی و شاد کامی باشه
من الان خیلییی ناراحتم ینی خیلی با شوهرم دعوای حسابی کردیم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اصلنم اینطور نیست خدا برای بعضیا سنگ تموم گذاشته ازهر لحاظ و برای بغضیا واقعا کم گذاشته ازهرلحاظ این ...
خدا عادله عزیزم ... تو از ریزترین لایه های زندگی بقیه خبر داری که این حرف هارو میزنی.؟تو فقط با زندگی خودت آشنایی و اینکه با یک نگاه بخوای زندگی خودت رو با بقیه مقایسه کنی ...این ناعادلانه س