2777
2789
عنوان

کسایی که از زندگیشون ناراضی ان...

305 بازدید | 30 پست

سلام دوستان..یکمی حرف دل: زندگی خیلی مشکلات داره و مشکل فقط واسه من و شما نیست مشکل رو همه دارن چون این ذات زندگیه هر کی اومد و گفت من بی مشکلم بدونید کذب محضه ...مشکل داشتن به پولداری و بی پولی نیست .. بعضی انسان ها در پول شنا میکنن اما یه درد بی درمون دارن...راستش رو بخواین دلم از تاپیک هایی که اینجا میزنید گرفته از بس که غر و ناله س..رفقا دنیا زودگذره تا کی قراره حرص مال دنیا و طلا و پول و شوهر این و اون رو بخوریم؟از داشته هامون لذت ببریم و شکر کنیم تا خدا زیادش کنه واسمون...اینقدر با خدا دعوا نکنیم ... بجاش بشینیم و باهاش دردل کنیم ...مطمئن باشید که بی جواب نمی مونید..در ضمن برای بهتر شدن وضعمون لازمه یکمی تلاش کنیم سختی بکشیم عزت نفس داشته باشیم غرور داشته باشیم...عزیزان من شاید مشکلات خیلی شما هارو درک نکنم و اصلا به فکرم هم خطور نکنه که این مشکلات هست اما حرف من اینکه زندگی سختی های زیادی داره خودمون سخت ترش نکنیم زندگی یعنی نشاط و لذت ... تا خدا هست زندگی کن 💛 امیدوارم همه روزهای زندگیتون پر از سلامتی و شاد کامی باشه 

.التماس دعا یاعلی

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

من الان خیلییی ناراحتم ینی خیلی با شوهرم دعوای حسابی کردیم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زندگیم اینطوره اول خودمو میکشم چیزی بدست بیارم بعد که بدست اوردم اولش ذوق دارم بعدش دیگه حریصتر میشم و بهترشو میخوام

درکل همیشه۳۰ درصد راضی ۷۰درصد ناراضی

نیمه پر لیوانم فقط وقتی بقیرو میبینم که خیلی گیرن احساس میکنم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من الان خیلییی ناراحتم ینی خیلی با شوهرم دعوای حسابی کردیم

عزیزم ان‌شاءالله حل بشه ... وقتی اروم شدید باهم حرف بزنید و موضوع رو حل کنید

واقعا درست میگی من خودم یکی از نداشته هام صبح تا شب جلو چشممه ولی هزارتا چیزی ک دارمو نمیبینم

احسنت عزیزم دقیقا همینه خود منم گاهی اینطوری میشم غر چیزای که نداریمو میزنیم غافل از اینکه اینها یک درصد چیزایی که داریم هم نمیشن

من الان شدیدا دلم گرفته همین چند وقت پیش بود از خواب پا میشد  منم خودمو میزدم به خواب😑 ولی ...

عززیزم خیلی ناراحت شدم کی؟🥺

اصلنم اینطور نیست خدا برای بعضیا سنگ تموم گذاشته ازهر لحاظ و برای بغضیا واقعا کم گذاشته ازهرلحاظ اینهمه تفاوت بین بنده هاش برام غیرقابل هضمه بنظرم عدالت رو رعایت نکرده😔😔

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
من زندگیم اینطوره اول خودمو میکشم چیزی بدست بیارم بعد که بدست اوردم اولش ذوق دارم بعدش دیگه حریصتر م ...

حریش بودن در به دست آوردن چیزای خوب خوبه.. اما نباید لذت چیزی که بدست آورده شده رو کم کنه گلم

اصلنم اینطور نیست خدا برای بعضیا سنگ تموم گذاشته ازهر لحاظ و برای بغضیا واقعا کم گذاشته ازهرلحاظ این ...

خدا عادله عزیزم ... تو از ریزترین لایه های زندگی بقیه خبر داری که این حرف هارو میزنی.؟تو فقط با زندگی خودت آشنایی و اینکه با یک نگاه بخوای زندگی خودت رو با بقیه مقایسه کنی ...این ناعادلانه س

احسنت عزیزم دقیقا همینه خود منم گاهی اینطوری میشم غر چیزای که نداریمو میزنیم غافل از اینکه اینها یک ...

مثلا من خودم همه چیز دارم فقط چون خاهر ندارم فک میکنم هبچکسو ندارم 

میشه یه کم بهم مشاوره بدین کمتر این حس بدو داشته باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️