2777
2789
عنوان

کسایی که از زندگیشون ناراضی ان...

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست
حریش بودن در به دست آوردن چیزای خوب خوبه.. اما نباید لذت چیزی که بدست آورده شده رو کم کنه گلم

بخدا لذتش کم میکنه عزیزم

گاهی مدام تومقایسه ام یا حسرت فرصتهامو میخورم

آدم دمدمی مزاجم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
یه ۱۰ _۱۵ روزی میشه😔😭😭

تسلیت میگم عزیزم ان‌شاءالله خدا رحمتش کنه ..قرآن و صلوات به روحش هدیه کن ان‌شاءالله که در ارامش باشن🖤

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا لذتش کم میکنه عزیزم گاهی مدام تومقایسه ام یا حسرت فرصتهامو میخورم آدم دمدمی مزاجم

حب حرف من اینه...مقایسه ممنوع...و اینکه نگاه کردن به گذشته صرفا باید برای درس گرفتن باشه نه حسرت..از الانت بهره ببر و تمرکز کن روز اهداف خودت ...روی بقیه تمرکز نکن وگرنه لذت کار خودت رو کم میکنه

خدا عادله عزیزم ... تو از ریزترین لایه های زندگی بقیه خبر داری که این حرف هارو میزنی.؟تو فقط با زندگ ...

اره ازخیلیاش خبر دارم چرا باید اینطور باشه چرا همیشه در بهترین شرایط باشن ولی بعضیا در بدترین شرایط برام قابل قبول نیست حداقل انصاف و عدلش در برابر همه یکسان بود نه یکی بینهایت یکی اصلن  

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
حب حرف من اینه...مقایسه ممنوع...و اینکه نگاه کردن به گذشته صرفا باید برای درس گرفتن باشه نه حسرت..از ...

چشم عزیزم سعیمو میکنم بنده ی ناشکر خدام فقط همون لحظه که چیزی بمن داد و قبلش شکر میکنم امیدوارم تا دیر نشده درست بشم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
مثلا من خودم همه چیز دارم فقط چون خاهر ندارم فک میکنم هبچکسو ندارم  میشه یه کم بهم مشاوره بدین ...

ببین عزیزم هر کس یه نعمتی رو داره یه نعمتی رو نداره مثلا بعضی ها بچه دار نمیشن ولی مثلا چهره خیلی قشنگی دارن یا یه نفر ۴ تا خواهر داره ولی مثلا دور از ج ن شما یه بیماری داره نمیشه اینطوری مقایسه کرد اینطوری فقط کافیه به خدا ایمان داشته باشی که مصلحتت رو قرار داده 

اره ازخیلیاش خبر دارم چرا باید اینطور باشه چرا همیشه در بهترین شرایط باشن ولی بعضیا در بدترین شرایط ...

من هر چی بگم شما حرف خودتون رو میزنید ولی فقط اینو بدونید که شما جز زندگی خودتون از زندگی هیشکی به طور دقیق خبر ندارید حتی مادرتون حتی خواهرتون چون ممکنه یه ناگفته هایی داشته باشن که فقط توی دل خودشون باشه ... تو نمیتونی فقط خودت رو با کسایی که به ظاهر از تو بهترن مقایسه کنی ..تاحالا خودت رو با بدتر خودت مقایسه کردی؟یعنی واقعا تو از هم شرایط بدتری داری؟هر کسی در هر جایگاهی از یک عده به ظااااهر بهتره و یه عده بدتر ...به همین دلیله که میگیم مقایسه نکنیم و نگاهمون به زندگی خودمون باشه و ایمان داشته باشبم که خدا صلاحمون رو میخواد.. و همچنین انتخاب های غلط خودمون رو هم پای خدا نندازیم

چشم عزیزم سعیمو میکنم بنده ی ناشکر خدام فقط همون لحظه که چیزی بمن داد و قبلش شکر میکنم امیدوارم تا د ...

هیچوقت دیر نیست عزیزم ..اینکه دوست داری تغییر کنی خودش یه قدم خیلی بزرگه💛💛

هیچوقت دیر نیست عزیزم ..اینکه دوست داری تغییر کنی خودش یه قدم خیلی بزرگه💛💛

من دوبار ازدواج کردم هردوشون معتاد بودن بیکار وبی احساس ، در اوج جوانی افسرده شدم اعصاب برام نمونده دلم میگیره از اعصاب نمیتونم تنها بمونم تنها که میشم از ترس و وحشت دلم میترکه دستهام میلرزه اینا همش برمیگرده به زندگی کوفتیم هیچ روز خوشی ندیدم من تاحالا طعم خوشبختی رو نچشیدم محبت و توجه ندیدم از شوهر از خانواده کی چی بگم ، تنهای تنهام ، فقط خدا مونده برام اگه کمکم کنه باز میتونم سرپا وایسام اگرهم که هیچی،🥺الان موندم طلاق بگیرم یا نه از شوهرمم متنفرم اما میترسم اسم طلاق رو بیارم درمونده عاجزم ازدواج دوم هس ، قربون خدا برم ازدواج اولم بدشد این چرا آخه،😔تو شرایط سخت قرار نگرفتی که بفهمی...

من دوبار ازدواج کردم هردوشون معتاد بودن بیکار وبی احساس ، در اوج جوانی افسرده شدم اعصاب برام نمونده ...

عزیزم خیلی ناراحتم شدم از پیامت بخدا من هم گفتم توی تاپیکم که ممکنه درد خیلیاتون رو نفهمم حرف منم این بود که خودمون رو مقایسه نکنیم و حسودی های بیجا نکنیم وگرنه نگفتم که مشکلات اسونن و درگیری نیست 

بعضی وقتا زندگی خیلی سخت میشه طوری که هر کی رو نگاه میکنیم انگار از ما بهتره ولی با اینکه سخته نباید امیدمون رو از خدا قطع کنیم ... من نمیدونم شرایط شما چطوره ولی بهتون پیشنهاد میکنم خوب فکر کنید یا اگه کسی مشاور خیلی خوبی رو میشناسید ازش کمک بگیرید و برای ادامه زندگیتون آرامش رو به وجود بیارید هر چند میدونم کار سختیه .. عزیزم برات دعا عاقبت بخیری میکنم

من هر چی بگم شما حرف خودتون رو میزنید ولی فقط اینو بدونید که شما جز زندگی خودتون از زندگی هیشکی به ط ...

عزیزم منالحمدالله از زندگیم و همسرم راضیم منظورم از نظر جسمی و روانیه چندساله درگیر یه مشکلم به هردریم زدم ولی ننیجه نگرفتم یقین پیدا کردم که خدا از زجر کشیدن من کیف میکنه والا چهدلیلی داره اینهمه عذاب منو ببینه و ساکت باشه ماکه بنده خداییم تحمل دیدن رنج و بیماری یکی رو نداریم چطور خدا که خالق ماست همه اینارو میبینه و کاری نمیکنه یعنی به صلاحمونه که همیشه عذاب بکشیم این از عدالت خدا بدوره

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤