2777
2789

میشه بگین معنی جمله ی زیر رو 

But missing messages is too much for you to even handle 

مخصوصا اون قسمت آخرش to even handle 

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام های گمشده برای شما حتی بیش از حد قابل تحمل نیستند

نه اینجا missing یعنی دل تنگ شدنه منظورش🤔

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اما پیام های گم شده بیش از حد برای شما حتی اداره می شود 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

شاید ینی اینکهیاما خیلی بیشتر از اونی هستن ک حتی قابل کنترل باشنو بتونی مدیریتشون کنی

مطمئن نیستم

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

هیچی گفته ساعت چنده. اون یکی هم در جوابش گفته قدیم یا جدید و اینگونه مکالمشون خاتمه یافته

😐😳وات

حتی رسیدگی کنید 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

اما پیام های فراموش شده (نادیده گرفته شده ، پاسخ داده نشده )آنقدر زیادست که برای شما برامدن از عهده ی آن دشوار است ! 

Handle کردن به معنی به کار گرفتنه .. اینجا بیشتر معنی از عهده برامدن میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز