2777
2789

میشه بگین معنی جمله ی زیر رو 

But missing messages is too much for you to even handle 

مخصوصا اون قسمت آخرش to even handle 

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام های گمشده برای شما حتی بیش از حد قابل تحمل نیستند

نه اینجا missing یعنی دل تنگ شدنه منظورش🤔

ی حاجت خیلیییییییییییییی ناممکن و نشدنی دارم اما هنوز امید دارم میشه برام دعا کنید 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اما پیام های گم شده بیش از حد برای شما حتی اداره می شود 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

شاید ینی اینکهیاما خیلی بیشتر از اونی هستن ک حتی قابل کنترل باشنو بتونی مدیریتشون کنی

مطمئن نیستم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
هیچی گفته ساعت چنده. اون یکی هم در جوابش گفته قدیم یا جدید و اینگونه مکالمشون خاتمه یافته

😐😳وات

حتی رسیدگی کنید 

کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔   شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی.      .............  .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون

اما پیام های فراموش شده (نادیده گرفته شده ، پاسخ داده نشده )آنقدر زیادست که برای شما برامدن از عهده ی آن دشوار است ! 

Handle کردن به معنی به کار گرفتنه .. اینجا بیشتر معنی از عهده برامدن میده