azadirahaw مدیر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 عنوان دانشگاه ازاد | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 54 پست یعنی انقد دانشگاه ازاد رفتن بده ؟تو مدرسه انقدر بد جلوش دادن که انگار اگر بری ازاد بخونی کلا زندگیو باختیواقعا همچین چیزی هس؟ 1400/01/06 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__hanii_ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 8298 واقعا هم علاقه مهمه اره ولی اطرفیان هنوزم ک هنوزه میگن حیف دولتی نبود؟ناراضی نیستی
arshaam عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 113 نه فک میکنم دولتی نداره من شغلم چیز دیگه ای هست دوس دارم ک مدرک روانشناسی هم داشته باشم وگرنه تو ای ... الان واس کلاسش مدرک میخواین بگیرین؟ نمیدونم والا حرف دهن مردم مهم نیس ..سعی کنین برین سمت علاقتون خانوما که درگیر حقوق نیسن زن بچه نون بدن یادت باشه مواظب اونایی که دوست دارن باشی دنیا پر از آدماییه که دوست ندارن~
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 اوهوم منم همینطور یبار کنکور دادم البته اصلا درس نخونده بودم سوالا برام اشنا بود ولی جواباش یادم نمی ... اتفاقا منم تو کار خیاطی هستم و با ۱۹ سال سن تونستم برای خودم درامد زایی خیلی خوبی بکنم اینجا مدرک فقط برای اینه ک بگی اره منم درس خوندم وگرنه برای کار ک هیچی
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 الان واس کلاسش مدرک میخواین بگیرین؟ نمیدونم والا حرف دهن مردم مهم نیس ..سعی کنین برین سمت علاقتون خا ... نه علاقمم به روانشناسیه و حتما دنبال کار میرم براش ولی اگر نتونستم کار پیدا کنم ایراد نداره
miss_nazari عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 552 اتفاقا منم تو کار خیاطی هستم و با ۱۹ سال سن تونستم برای خودم درامد زایی خیلی خوبی بکنم اینجا ... خیلیم عالی موفق باشی پس اگه اینجوره ادامه ی خیاطی رو بخون مقل طراحی لباس و اینا
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 اره ولی اطرفیان هنوزم ک هنوزه میگن حیف دولتی نبود؟ناراضی نیستی بری و بی علاقه باشی درس برات عذاب اور میشه واقعا بهترین کارو کردی
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 خیلیم عالی موفق باشی پس اگه اینجوره ادامه ی خیاطی رو بخون مقل طراحی لباس و اینا من برای تحصیلات دانشگاهی علاقه به طراحی لباس و اینا ندارم برای همین چیز دیگه ای انتخاب کردم ک هر دو دو کنار هم داشته باشمشماهم همینطوووور
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 سخت هست ولی بخونی بهتره من بابام پول داشت بده ولی میگفت من همون پولو میدم برو اتیش بزن ولی نر ... اخییی😂😂😂
miss_nazari عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 552 منم علاقه ی خییییلی زیادی به مدیریت بازرگانی داشتم و دارم ولی نشد دیگه🤕
azadirahaw مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 641 منم علاقه ی خییییلی زیادی به مدیریت بازرگانی داشتم و دارم ولی نشد دیگه🤕 اخی☹☹☹