2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب عزیزم مگه دکتر بهتون نگفته علتش چیه؟!

من خودم توی سایت دیدم خیلیا از خاکشیر اول صبح و روغن زیتون هر شب قبل خواب خیلی نتیجه گرفتن ولی خودم...

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
خب عزیزم مگه دکتر بهتون نگفته علتش چیه؟! من خودم توی سایت دیدم خیلیا از خاکشیر اول صبح و روغن زیتون ...

خاکشیر-آلو -انجیر همه راهکارهارو انجام دادیم ولی اصلا کارسارنیست

خاکشیر-آلو -انجیر همه راهکارهارو انجام دادیم ولی اصلا کارسارنیست

مادرتون چند سالشه؟!منم با اینا اصلا نتیجه نگرفتم ولی با یه چیزی نتیجه گرفتم که میترسم حال مادرتون رو بد کنه؛تازه من ۷ ماه یبوست شدید داشتم یعنی تقریبا ماهی یه بار اونم با زور آب لیموی داغ اونایی که معدشون خوب کار میکنه فکر میکنن ماهی یک بار اغراق آمیزه درحالی که اصلا اینطور نیست... هنوزم یبوستم رو دارم ولی خیلی خیلی بهترم تقریبا شده ۳ روزی یک بار فقط امیدوارم هِی بهتر شه الان که عالیم نسبت به قبل

مادرتون چند سالشه؟!منم با اینا اصلا نتیجه نگرفتم ولی با یه چیزی نتیجه گرفتم که میترسم حال مادرتون رو ...

مادرم ۴۵سالشه .اصلامعده اش بدون داروکارنمیکنه .یکماهم بگذره بیشترک میگذره ولی تاوقتی برگ سنا نخوره معده اش کارنمیکنه

برگ سنا رو سرخود میخورن؟!به شدت برای پرز های روده بده و اگر روده عادت کنه تنبل میشه و درست کردنش سخته.