2777
2789

سلام. من با یه آقای محترمی آشنا شدم تو اینستا و ارتباطمون ب چت و رد وبدل عکس کشید. دیروز همو حضوری دیدیم از نظر ظاهری ک میگفت از عکساتم خیلی خوشکلتری و کاملا با رفتار و کلام مشخص بود از من خوشش اومده. خلاصه یکی دوساعت وقت گذروندیم و شب خودش پیام داد. چنتا پیام داد و من یکی دوتا پیامشو درست جواب ندادم.آخه حس میکردم مهرش ب دلم نیست(البته اگه نصیحتم نمیکنید قصد جفتمون دوستی بود فقط) خلاصه بهونشو کردم دارم فیلم میبینم. بعد آخرشبم نوشت فیلمت تموم شد؟ اصلا ج ندادم یعنی سین نکردم.بعدم نوشته بود شب بخیر. منم فقط نوشتم شب بخیر. امروز کلا خبری نشد ازش. بنظرتون از من خوشش نیومده یا دلخور از رفتارم شده؟ آخه خب اگ خوشش نمیومد اصن شبشم پیام نمیداد و تو ملاقات انقد مشتاق نشون نمیداد! الان بنظرتون دلیل غیبت امروزش دلخوری از رفتار دیشبم بوده یا کلا از من خوشش نمیومده؟ آخه اگ خوشش نمیومد ک خودش شب پیام نمیداد. میداد؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدار اول بود رفتید؟‌خب خیلی ضایع جواب ندادی.به غرورش برخورده.احساس میکنه الان خیلی زشت و...توروخدا نمیخوایش.حداقل اینجوری رفتارنکن

اگه امکانش هس برای ظهور اقا و شادی روح مادرم صلوات بگید 😔
تو که به دلت نبود چرا برات مهمه

نمی دونی زنا دلشون می خواد حداقل ده تا عاشق سینه چاک داشته باشن که حداقل دوتاشون براش خودکشی کرده باشن!حالا نمی دونم این چطوری امکان پذیره چون تعداد زنا و مردا تو دنیا مساویه

حلالم کنید و خدانگهدار   
نمی دونی زنا دلشون نی خواد حداقل ده تا عاشق سینه چاک داشته باشن که حداقل دوتاشون براش خودکشی کرده با ...

واقعا چرا اینو میپرسن وقتی میدونن ما زنا ترجیح میدیم خودمون خوشمون نیاد ولی طرف پیگیر باشه؟؟! 

تو زدی بدبختو پوکوندی انتظار داری هر دقیقه بهت پیام بده قطعا بخاطر رفتار زشتت دلخوره

آخه بعضیا میگن اون حتما ازت خوشش نیومده ولی کسی ک خوشش نمیاد میاد دوباره شبش پیام میده؟ من حس میکنم بر عکس اون حس کرده من ازش خوشم نیومده ک پیام نداد دیگه

چون میخام دلیلشو بدونم. و ما زنا ی بیماری داریم ک حتی اگ خوشمونم نیاد دلمون میخاد طرف پیگیر باشه!&nb ...

والا همه این بیماری ندارن 

آدم از کسی که خوشش نمیاد دوست داره خودش بره 

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺