2777
2789
مرغو تیکه های کوچیک کن و اول پیاز رو سرخ کن و مرغارو بریز توش و سرخ کن بعد رب و لپه و... آخرشم سیبزم ...

چند نفرید؟ تعداد مرغا بستگی به تعداد مهموناتون داره یه مرغ شاید برای ۱۰نفربشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به مادرشوهر و خواهرشوهر و برادرشوهر  همشون یه مشت الاغ نفهمن تا پیارسال برادرشوهرم نمیفه ...

حالا بنده خداها فحش و لعنت نکن ولی شما مجبور نیستی دعوت کنی دو هفته دیگه ماه رمضان افطار دعوت کن شاید شرایط مالیتون بهتر شد

داااااغ دلمو تازه کردی یه مشت تاپاله هستن که اعتقادی به کرونا ندارن و همشون مهمونی دادن و شوهرم هم ...

ما کارگر داریم هر روز باید براشون غذا بپزیم تعدادشون زیاده 

قرمه سبزی براشون درست میکنم با مرغ برای خودمونم با گوشت جدا درست میکنم باور میکنی مال اونا از مال خودمون خوشمزه تر میشه

تازه میتونی سینه بوقلمون بگیری زیادم گرون نیست تازه کلاسم داره😅

ای ام کورد
حالا بنده خداها فحش و لعنت نکن ولی شما مجبور نیستی دعوت کنی دو هفته دیگه ماه رمضان افطار دعوت کن شای ...

خاااااک بر سر شوهرم

منم همینو میگم احمق بیشعور نمیفهمه

تازه واسه اجاره فروردین و قسط بانک ها میمونیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
اگه شرکت نمی کردید لازم به بازی بازگشت نبود🤭

مدیون تک تک شما باشم اگر من شرکت کرده باشم

ولی شوهرم میگه باااااااید دعوت کنیم

من امروز رفتم بیرون کلی مرغ بود  اتفاقا اینجا یه ماه پیش اصلا نبود

اتفاقا قبل عید من صف مرغ میدیدم تو شهرهای بزرگ تعجب میکردم میگفتم شکر خدا اینجا پره 

دقیق از روز عید غیب شد اونی که مهمان داره واقعا معذب میشه😕

خاااااک بر سر شوهرم منم همینو میگم احمق بیشعور نمیفهمه تازه واسه اجاره فروردین و قسط بانک ها میمون ...

عزیزم

من امتحان کردم با مرغ بد میشه 

اونجوری بدتره که انگشت نما

هی بگن تو قرمه یا قیمش مرغ بود :////

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما کارگر داریم هر روز باید براشون غذا بپزیم تعدادشون زیاده  قرمه سبزی براشون درست میکنم با مرغ ...

سینه بوقلمون کیلو چند؟

مثل گوشته؟

یه نیم کیلو گوشت بگیر قرمه سبزی بزار

با سوپ

سالاد

الویه 

کافیه

یا کشک بادمجون

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم