2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چجوری؟ با مرغ قیمه بپزم؟! با یه مرغ؟! بد نمیشه؟

با مرغ قرمه و قیمه افتضاح میشه 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
قیمه یا قورمه سبزی

ینی الان تو کدوم وادی سیر میکنی شما. میگه پول نداریم بنده خدا

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
شهر ما هم قحطی اومده تا ۳۰اسفند فراوون بود یکدفعه غیب شد  خدا وکیلی تو این وضعیت واجب نیست مهم ...

لعنت به مادرشوهر و خواهرشوهر و برادرشوهر 

همشون یه مشت الاغ نفهمن

تا پیارسال برادرشوهرم نمیفهمید مهمونی دادن چیه. سال تا سال ما رنگ خونشون رو ندیده بودیم

حالا دو ساله کرونا اومده آدم شده واسه من

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
شهر ما هم قحطی اومده تا ۳۰اسفند فراوون بود یکدفعه غیب شد  خدا وکیلی تو این وضعیت واجب نیست مهم ...

من امروز رفتم بیرون کلی مرغ بود 

اتفاقا اینجا یه ماه پیش اصلا نبود

ای ام کورد
میدونی گردو چنده؟

خوب فسنجون مغزای دیگه هم داره 

ماکه بیشترش ازبادامه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اسی تو که تصمیم مهمونی رو گرفتی امر به معروف کرونا نکنیم سالاد ماکارونی بده از همش مناسب تره

وای زشتهههه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشیدا به دلت نخوره اما شما که هزینه مهمونی ندارید نمیترسید کرونا بگیرید تو همین مهمومی چجوری پول د ...

داااااغ دلمو تازه کردی

یه مشت تاپاله هستن که اعتقادی به کرونا ندارن و همشون مهمونی دادن و شوهرم هم میگه ما هم باید بدیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
یعنی چجوری؟ با مرغ قیمه بپزم؟! با یه مرغ؟! بد نمیشه؟

مرغو تیکه های کوچیک کن و اول پیاز رو سرخ کن و مرغارو بریز توش و سرخ کن بعد رب و لپه و... آخرشم سیبزمینی های سرخ شده رو بریز داخلش یکم بجوشه تا لعاب دار بشه میتونی بجای لیمو هم الو بریزی