2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاااااک بر سر شوهرم منم همینو میگم احمق بیشعور نمیفهمه تازه واسه اجاره فروردین و قسط بانک ها میمون ...

حالا یکم با ملایمت باهاش صحبت کن قبول نکرد براش لیست کن ببین خرجت چقدر میشه بگو من بدون این لیست نمیتونم از پس  این مهمانی بر بیام

سبزی هم ندارم بدبختی

کدوم شهری؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خودتم مثل اونایی که رفت و امد میکنی اگر نمیرفتی مس نمیدادی فحاشی نکن الکی

دارم میگم من مدیون تک تک شما باشم اگه رفته باشم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
فرقی میکنه؟

اره اگه نزدیکی برات بفرستم😞

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من امتحان کردم با مرغ بد میشه  اونجوری بدتره که انگشت نما هی بگن تو قرمه یا قیمش مرغ ب ...

تو قیمه که مرغ نمیریزن 

چیزی که بچه ها گفتن خورشت مرغ و آلو هست خیلی هم خوشمزه اس اصلا بحث نبود گوشت نیست

پس چرا میخوای مهمونی بدی؟  جلوس کسانی که شرکت کردند دعودتی هم دارند

شوهرم نفهمه

الاقه

گاوه

میخواد یه لشکر رو توی این شرایط بریزه اینجا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
دورت بگردم نیازمند نیستم

نیارمند چیه

توام مثل خواهرم