2777
2789
كميته امداد كارمند معمولى١٠تا١٥تومنه ماكسيمم مگر اينكه سمت خاصى داشته باشه يا جانبازى واين داستانا د ...

عزیزم همون ده تا 15 تومنم کم نیست براشون

آخه کار سختی ندارن و کار خاصی نمیکنن  به نسبت بقیه مشاغل شغل آسونی دارن 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانکا با سود سرسام اور فقیرو فقیر تر میکنن و ثروتمندو ثروتمند تر . دلیل بالاتر از این میخوای 

خب اینکه خیلی کلی هست. خیلی از معلما هم خوب درس نمیدن پس مدیون دانش اموزا هستن و پولشون حروم حساب میشه. یا مثلا خیلی از کارمندای بقیه اداره جات هم جواب ارباب رجوع رو خوب نمیدن پس حقوقشون حروم هس...

عزیزم همون ده تا 15 تومنم کم نیست براشون آخه کار سختی ندارن و کار خاصی نمیکنن  به نسبت بقیه مش ...

مث بقيه كارمنداس ديگه..خط فقر الان١٠تومنه؟برا يه كسى كه الان٢٠،٣٠ساله استخدام رسمى شده اين مبلغ واقعا كمه بنظرمن ولى خب متاسفانه شرايط جامعه اينطوريه..تازه افرادى كه تازه استخدام شدن ورسمى نيستن شايد٤،٥تومن بگيرن چون نيروي غيررسمى هم زياد داره..ولى من عموم وزن وعموم بانكن فقط عيدى بهشون٦،٧تومن ميدن

خب اینکه خیلی کلی هست. خیلی از معلما هم خوب درس نمیدن پس مدیون دانش اموزا هستن و پولشون حروم حساب می ...

بله مدیون هستن . ومن یعمل مثقالا ذره خیرا یره  فمن یعمل مثقالا ذره شرا یراء .من نمیگم خدا گفته 😊

مث بقيه كارمنداس ديگه..خط فقر الان١٠تومنه؟برا يه كسى كه الان٢٠،٣٠ساله استخدام رسمى شده اين مبلغ واقع ...

😳😂این چه بانکیه بگم شوهرم بیوفته دنبالش بره اونجا

عیدی سال ۱۴۰۰ به ما ۱۵۰۰ دادن همونقد که به معلما میدن هنوز پیامکشو دارم

😳😂این چه بانکیه بگم شوهرم بیوفته دنبالش بره اونجا عیدی سال ۱۴۰۰ به ما ۱۵۰۰ دادن همونقد که به معلم ...

عموم بانك مليه..زن عموم اينده..عيدى وپاداش بايد درنظر بگيرى عزيزم ما نصف فاميل درجه يك تو كارمند بانكن

مث بقيه كارمنداس ديگه..خط فقر الان١٠تومنه؟برا يه كسى كه الان٢٠،٣٠ساله استخدام رسمى شده اين مبلغ واقع ...

حرفاتونو قبول دارم

ولی ای کاش به نسبت زحمتی کارگران و کارمندان میکشن حقوق بگیرن 

بعضی ادرات و سازمان ها کلا خودشون اضافه هستن و نیاز ضروری نیستن ولی کارمندا شون بیشتر در رفاه هستن

بعضی کارمندان و کارگران هم کار سخت و طاقت فرسا دارن در مقابل حقوق ناچیز میگیرن

متاسفانه تبعیض زیاده😔

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
با آزمون قبول شدن؟

عموم ٢٤سال پيش بله..ولى زن عموم رسمى نيستن ..ببين اوناهم حقوق كليشون مث بقيه اس ولى اخر سال يه چيزى دارن تحت عنوان پاداش بستگى به اون بانك داره كارمند هست ٢٠تومنم پاداش بگيره هست ٣،٤تومن بگيره ولى معمولا اندازه همون بيس حقوق بهشون پاداشو ميدن

عموم بانك مليه..زن عموم اينده..عيدى وپاداش بايد درنظر بگيرى عزيزم ما نصف فاميل درجه يك تو كارمند بان ...

خب عزیزم منم همسرم کارمند بانکه ولی این خبرا نیست با عیدی و پاداش و حقوق نیمه اول و دوم اسفند ماه کلا ۹۵۰۰ ریختن به حساب 

با حقوووق اینقد شد حتی سال ۹۸ حقوق نیمه دوم اسفند ۴ دادن نیمه اول ۷ دادن عیدی هم جدا پاداش و اضافه کار هم جدا ولی امسال همشو با هم ۹ و نیم ریختن

حرفاتونو قبول دارم ولی ای کاش به نسبت زحمتی کارگران و کارمندان میکشن حقوق بگیرن  بعضی ادرات و ...

ببين من حرفاتو قبول ندارم متاسفانه چون تلاش وزحمت هر كس متفاوته يكى داره درس ميخونه تلاش ميكنه ازمون استخدامى ميده روزى با١٠٠نفر سروكله ميزنه ولى يكى هست تو هيچ درسى نخونده يا حداقل شرايط طورى بوده نتونسته كارى متناسب با رشته اش پيدا كنه   قرار نيست اين٢نفر مث هم باشن.،اونطورى ادم به عدالت شك ميكنه..هركسى تو يه مرحله اى از زندگيش قراره بيشتر زحمت بكشه واذيت بشه حالا يكى اول راه يكى وسط راه يكى هم اخر راه