2777
2789
اینجا نمیشه اسم برد ولی بعضی ادارات که سالهای گذشته مورد نیاز بودن اگ میشه خیلی کوچیکشون  کرد & ...

دليل اينكه نيرو نميگرن اينكه كه كارمندا خيلى ديربازنشسته ميشن چون برا بازنشسته ها شرايط خيلىً سخته يه اداره ترجيح ميده ٢تومن حقوق كارمندشو اضافه كنه تا اينكه بخواد حقوق بازمشستگى يه كارمندو بده ٥تومنم بده به اون فردى كه جديد استخدام شده..اگه نياز باشه هم نيروى ازاد وقراردادى ميگرن والان همه كسايى كه استخدام رسمى ان از قديميان ياهم يه چيزى مث تربيت معلم واين داستانان..ما تا نياز به چيزى پيدا نكنيم متوجه نميشيم چقد ضروريه وارژانسيه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کارمند بانک فقط وامهاش خوبه حقوقشون مثل بقیه س

دقیقا. نه گل و بلبله نه جهنم یه چیزی بین این دوتا😁

وامشم امسال شده ۱۰ درصد (البته نه همه وامها همشون طبق چیزی که مشتری میگیره باید پرداخت بشه ولی یه وام دوسال یک بار هس امسال ۱۰۰ میلیون بود با بهره ۱۰ درصد) بازم خداروشکر خوب بود 

پولشون حرومه . 😊

این چه حرفیه .پدر شوهر من زمانی رئیس بانک بود که سیستم کامپیوتری نبود .بازم فرقی نداره .زحمت میکشن .4 تا بچه رو با نون حلال تربیت  کرد که هر 4تاشون به جاهای خوب رسیدن .چقدر دیدم به بی بضاعتا کمک میکنه بدون اینکه  بذاره طرف بفهمه .وام گرفتن با چند تا خیر مسجد ومدرسه ساختن .

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...