2777
2789
خب عزیزم منم همسرم کارمند بانکه ولی این خبرا نیست با عیدی و پاداش و حقوق نیمه اول و دوم اسفند ماه کل ...

ميدونم عزيزم من كه نگفتم همه مثل همن..مامستاجرمون معاون بانك تعاون بود واقعا همينطورى بود كه شما ميگين بااينكه سمتم داشت..ولى خب شما حكم بايد درنظر بگيرين نه دريافتى چون به هرحال قسط وماليات وبازنشستگى وكلى زهرمار ديگه از همه كارمندا كم ميكنن..من خودمم پدرمادرم هردو كارمندن ميدونم زندگى كارمندى چقد سخته ولى چيزيه كه هست ديگه متاسفانه شرايط كشوره

ميدونم عزيزم من كه نگفتم همه مثل همن..مامستاجرمون معاون بانك تعاون بود واقعا همينطورى بود كه شما ميگ ...

واقعا خراب شده سال به سال قربون پارسال . 

تعجب میکنم همسرم فقط یه پست داره تا معاونت بانک اونم بانک دولتی ولی امسال واقعا افتضاح شده حقوقشون مزایاشو انکار نمیکنم چون همین دوماه پیش وام ضروری رو دریافت کردیم خداروشکر مبلغش از دوسال پیش بهتر بود ولی خب خودتون درجریانین حقوقشون مثلا ۹ میلیون بوده ۲ میلیون بابت مالیات و بیمه و بازنشستگی و .. کم میشه حداقل ۳ میلیون هم قسط داریم هرماه با این گرونی تا اخر ماه با سلام و صلوات میرسونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين من حرفاتو قبول ندارم متاسفانه چون تلاش وزحمت هر كس متفاوته يكى داره درس ميخونه تلاش ميكنه ازمون ...

بعضی ارگان ها و سازمان ها که به شدت جامعه بهشون احتیاج داره و با وجود سختی کار حقوقشون نسبت به سختی کارشون کمه و کارمندا شون سطح زندگی معمولی دارن یه نمونش نظامیا

ولی بعضی از ادرات  فقط شدن جای ریخت و پاش و حقوق های کلان و پاداش های غیر متعارف و کارمندا شون روز به ساعت کار مفید ندارن  هر ماه حقوق تپل میگیرن هر روز چاق تر میشن

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
واقعا خراب شده سال به سال قربون پارسال .  تعجب میکنم همسرم فقط یه پست داره تا معاونت بانک ...

از 9 تومن بیمه و مالیات و.... کم میشه؟ 

یعنی 9تومن خالص دریافت نمیکنن؟ 

واقعا خراب شده سال به سال قربون پارسال .  تعجب میکنم همسرم فقط یه پست داره تا معاونت بانک ...

٩تومن تو اسم شايد زياد باشه ولى درواقع حكم٢،٣تومن چندسال پيشو داره ..ولى الان من حس كردم اين خانوم خاستگار كارمندبانك دارم خواستم بدونن كه شرايط اينطوريه نه عاليه ونه افتضاحه برا شروع زندگى..چون من خالم وعمه ام به خاطر همين چيزا كلى از خاستگارا كارمندشونو رد ميكردن ميگفت ما شوهر پولدار ميخواييم والان سى وخورده شن يكى اشون مجرده يكى اشون شوهر دربه در دنبال استخداميه..به هرحال نسبت به خيلئ از مشاغل وضعيت بهترئ داره بانك حالا يه سرى ادارات كمتر يه سريا مث دارايى وشركت واينا داستانا بيشتر..واسه همين خواستم صادقانه بگم وگرنه صحيح اش اينه ادم حقوقشو نگه چون به محض اينكه درامدت شفاف گفته بشه ياميگن مفت خوريه يا ميگن حماليه بسته به عددى كه ميگى

از 9 تومن بیمه و مالیات و.... کم میشه؟  یعنی 9تومن خالص دریافت نمیکنن؟

بستگى داره همه كه٩تومن نميگرن شايد يكى٦تومن بگيره حكم افراد باتوجه به سابقه اشون مدرك تحصيليشون واينكه جانبازى دارم يا نه اينكه رسمى ان يا نه كجا مشغولن متفاوته..من كسايى كه گفتم يه مقدار به خاطر سختى كار واب وهوا اين داستا بيشتر ميگرن

از 9 تومن بیمه و مالیات و.... کم میشه؟  یعنی 9تومن خالص دریافت نمیکنن؟

به خدا به مرگ خودم نه اگه ۹ تومن دریافت میکردیم چه مرگم بود😁 نه عزیزم حالا شنبه همسرم میره سرکار اگه تونست فیش حقوقیش میگیرم میفرستم 

بستگى داره همه كه٩تومن نميگرن شايد يكى٦تومن بگيره حكم افراد باتوجه به سابقه اشون مدرك تحصيليشون واين ...

اینایی ک ماموریت میگیرن میرن مناطق محروم کار میکنن روزانه دوبرابر حقوقی که باید دریافت کنن رو دریافت میکنن به علاوه پاداش . بعضی بانکها وااااقعا عالین 

همسرم فوق لیسانس داره الان تیرماه میشه ۱۵ سال تمام که بانک کار میکنه 

به خدا به مرگ خودم نه اگه ۹ تومن دریافت میکردیم چه مرگم بود😁 نه عزیزم حالا شنبه همسرم میره سرکار اگ ...

دوراز جونتون همه همينن اگه شما هم بتونين كار كنين وضع بهتر ميشه فك كنم..الان يه پزشك طرحى رو٣٨٠٠حكمشو زدن با كارانه١٠تومندميگيره از اين نظر حساب كن پزشكا كه همه ميگن دارن پول جارو ميكنن اينه وضعشون بقيه هم همينن ديگه

اگه جامعه به يه چيزى نياز نداشته باشه كه تشكيل نميشه..ميشه مثال بزنين مثلا؟

اینجا نمیشه اسم برد ولی بعضی ادارات که سالهای گذشته مورد نیاز بودن اگ میشه خیلی کوچیکشون  کرد  و نیاز به شعب زیادی ندارن

وچند تا از ارگان ها هم اگه ادغام بشن اتفاقا بهتر میشه چون نیاز ضروری نیستن

اداراتی که هر سال نیرو میگیرن وبازم نیاز به نیرو دارن یعنی نیاز جامعه هستن 

ولی بعضیا ادارات اصلا سالهاست نیرو نمیگیرن چون همون نیرو های قدیمیشون هم زیادین. 

٩تومن تو اسم شايد زياد باشه ولى درواقع حكم٢،٣تومن چندسال پيشو داره ..ولى الان من حس كردم اين خانوم خ ...

دسته عزیزم 👏🏻👏🏻 بانک بد نیست اصلا ولی خب این حقوق های ۲۰ تومنی و ۱۵ تومنی واقعی نیست خیلیاشون 

اینایی ک ماموریت میگیرن میرن مناطق محروم کار میکنن روزانه دوبرابر حقوقی که باید دریافت کنن رو دریافت ...

آره بانک‌های مختلف هم حقوق و مزایاشون فرق داره عزیزم 

دوراز جونتون همه همينن اگه شما هم بتونين كار كنين وضع بهتر ميشه فك كنم..الان يه پزشك طرحى رو٣٨٠٠حكمش ...

فدات اره دقیقا

من همسرم مخالف کار کردنه کم نمیاریم بالاخره یه جاهایی ادم باید قناعت کنه 😘 

به خدا به مرگ خودم نه اگه ۹ تومن دریافت میکردیم چه مرگم بود😁 نه عزیزم حالا شنبه همسرم میره سرکار اگ ...

وای اینجوری نگو خدا به حقوقش برکت بده انشالله 🤗