2777
2789
کارمندای کمیته امدادحقوقاشون خییییلی بالاس

بله یه فامیل داریم فک کنم کارمند باسابقه کمیته امداد شنیدم تازگیا معاون ادارشون شده

همیشه خدا در حال ساخت و ساز

در عرض چند ماه تو گرونی و تورم یه زمین خرید و یه خونه سه طبقه لاکچری ساخت. زنشم شاغل نیست درآمد دیگه ای هم نداره... به احتمال زیاد نجومی حقوق میگیره 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمند بانک فکر کنم حقوق معمولی داره ولی چون وام بدپن سود بهشون میدن خیلی به نفعشون هست من چنتایی می ...

وضعشون از خوب گذشته 

با دمشون گردو میشکنن 

حالا که بحث حقوقه بگید ببینم کارمند های پیمانی مرکز بهداشت چند میگیرن 😂 دو یا سه سال بعد هم رسمی می ...

والا من فک میکردم همه ادارات در 4 یا 5 تومن میگیرن 

ولی گویا من تو خواب غفلت بودم 

حقوق اکثر ادارات بالای ده تومنه

بله یه فامیل داریم فک کنم کارمند باسابقه کمیته امداد شنیدم تازگیا معاون ادارشون شده همیشه خدا در حا ...

كميته امداد كارمند معمولى١٠تا١٥تومنه ماكسيمم مگر اينكه سمت خاصى داشته باشه يا جانبازى واين داستانا داشته باشه وگرنه مث كارمندا بقيه اداراته

خدایی خیلیاتون این حقوق نجومیا رو از کجا میارین میگین😑

من شوهرم کارمند بانکه رسمیه 😑۱۵ سال سابقه داره رئیس دایره خدمات بانکیه 😒 کلا ۹ دریافتی داره که مالیات و هزار کوفت و زهرمار دیگه ازش کم میشه ۷ میدن بهمون😒😒 گذشت زمانی که کارمند بانک حقوقش خوب بود و کلی هدایا بهشون میدادن

الان فقط دوسالی یک بار یه وام ضروری با بهره پایین(۱۰ درصد.. نگین نه که هنوز دوماه نشده وامشو گرفتیم) بهمون میدن😐