محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 عنوان کمکم کنید 56 بازدید | 8 پست سلام بچه ها توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه من سه ماه پیش شپش گرفتم تمام مراحل رو رفتم حتی نفت هم زدم الان چن وقته وقتی انگشتام لای ماه همه احساس میکنم یه چیز ریزی داخل ریشه موهامو با شامپو نرم کننده و شونه هم چن بار انجام دادم بازم همون طوره 1400/01/05 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38807 برو داروخونه مشکلتو توضیح بده دویست جور شامپو دارن واسه این چیزا.ممکنه موهات مستعد شپش باشه که باید شامپوتو کلا عوض کنی شامپوی مخصوص بزنی ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
دختربهارنارنج عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 69 سلام میخواید از سرکه سفید استفاده کنید با اسپری روی موها بزنید و نیم ساعت بزارید بمونه روی موها هم حتما کلاه مو یا پلاستیک بکشید این ممکن کمکتون کنه🌹
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 برو داروخونه مشکلتو توضیح بده دویست جور شامپو دارن واسه این چیزا. ممکنه موهات مستعد شپش باشه که بای ... اره الان ک دکترا هم تعطیله چند روز دیگه میرم دکتر
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 سلام میخواید از سرکه سفید استفاده کنید با اسپری روی موها بزنید و نیم ساعت بزارید بمونه روی موها هم ح ... وای سرکه نه بخدا اینقدر همه چیز گذاشتم الان اسید معده دارم
دختربهارنارنج عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 69 وای سرکه نه بخدا اینقدر همه چیز گذاشتم الان اسید معده دارم فکر نکنم روی معده تاثیر گذاشته باشه بعد این سرکه صنعتی هست نه سرکه توی ترشی ریخته میشه
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 فکر نکنم روی معده تاثیر گذاشته باشه بعد این سرکه صنعتی هست نه سرکه توی ترشی ریخته میشه نمیدونم دیگه بخدا مغزم کار نمیکنه اعصابم خورد شده برام دعا کن مشکلم برطرف بشه
دختربهارنارنج عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 69 نمیدونم دیگه بخدا مغزم کار نمیکنه اعصابم خورد شده برام دعا کن مشکلم برطرف بشه خب به یه دکتر مو مراجعه کنید یا به داروخانه برید حتما یه شامپو ضد شپش بهتون میده ان شاءالله هر چی زودتر بهتر میشه
محدطلا مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 145 خب به یه دکتر مو مراجعه کنید یا به داروخانه برید حتما یه شامپو ضد شپش بهتون میده ان شاءالله هر چی زو ... اره حتما دکتر میرم مرسی گلم