2777
2789
عنوان

تنهایی سخته؟

75 بازدید | 10 پست

دوستم میخواد منو بزاره کنار حدود چهار ساله که باهم دوستیم یک سال آخر خیلی صمیمی شدیم باهم اون خیلی اشتباهات کرده و من بخشیدمش اگر یکی دیگه بود حتما میزاشتش کنار چون اشتباهاتش اسیبهای خیلی بدی میتونست به من بزنه مامان اون خیلی سخت گیره خیلی سخت اجازه میده که دوستم بیاد بیرون و باهم بریم 

توی عید ما عید دیدنی زیاد میریم جوری که اصلا یک هفته ی اول عید خونه نیستیم 

بعد دوستم خودش سه روز اول عید اصلا نبود ولی خب من اون سه روز بیشتر وقت داشتم و خونه بودم ولی منتظرش موندم تا تموم شه عید دیدتیهاشون بعد دیروز ازم خواست بریم بیرون منم گفتم ببخشید نمیتونم بیام اخه میخواستیم بریم عید دیدنی امروزم دوباره ازم خواست ولی امروزم نمیتونم باهش برم از مامانمم پرسیدم گفت زشته اگر نیای عید دیدنی

بعد به دوستم گفتم نمیتونم بیام بیخشید...گفت باشه گفت من میخوام برم یه دوست پیدا کنم گفتم پس من چی ام این وسط گفت میخوام یکی باشه باهاش برم بیرون تو که نمیای بهش گفتم تو که میدونی من از خدامه با تو بیام بیرون بعد خلاصه اینطور که از حرفاش فهمیدم میخواد دوستیشو باهام تموم کنه منم که به غیر از این دوستی ندارم میخواستم بپرسم اگر دوستی نداشته باشی سخت نیست...بنظرتون من چکار کنم

اخه دوست جدیدم که نمیتونم پیدا کنم نه مدرسه میرم نه کلاسی...ینی نمیتونم فعلا هیچ دوستی پیدا کنم

عجب...

دوستياي مدرسه اكثرا نميمونن اگرم بمونن انگشت شمارن نگران نباش

سال ديه ام فك كنم انلاين نباشه ديه...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

و اينكه منم يه سال تنها بودم تازه ميرفتيم مدرسه...ولي چون ادم اجتماعيي نيستم نتونستم باهاشون جور شم...

كلا هم مشكلي با تنها بودن نداشتم بستگي ب شخصيتت داره 

اگر ادم برونگرايي باشي خب اذيت شايد بشي 

ولي مثلا ب من اصلا فشار نيومد...البته يكم سخت بودا ولي خب..

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
هشتم

اووو نگران نباش بابا كلاسا حضوري بشه دوباره از تنهايي درميايي 

بعدشم سر ي چيز مسخره ك ادم  دوستيشو تموم نميكنه يكم صبر كني برميگرده خودشم

و اينكه منم يه سال تنها بودم تازه ميرفتيم مدرسه...ولي چون ادم اجتماعيي نيستم نتونستم باهاشون جور شم. ...

خب منم اصلا ادم اجتماعی نیستم اکثر وقتا تنها بودم ولی خب این زینب بیشورو خیلی دوس دارم🥺

عجب...
خب منم اصلا ادم اجتماعی نیستم اکثر وقتا تنها بودم ولی خب این زینب بیشورو خیلی دوس دارم🥺

ببين يه هفته صبر كن 

بعد اگر نيومد بگو ببين دوستيمون حيفه و اينا خوب ني سر چيزاي الكي خرابش كنيم و اينكه بگو خب تو عيد عيدديدني ميرن من نميتونستم بيام واقعا

ببين يه هفته صبر كن  بعد اگر نيومد بگو ببين دوستيمون حيفه و اينا خوب ني سر چيزاي الكي خرابش كن ...

نه خب...اگر سر همین قضیه واقعا بخواد بره خودن قبلش میندازمش بیرون ادمی نیستم برم التماس یکی کنم بمونه برام فقط اومدم بپرسم ببینم تنها بدون دوست بودید تا حالا و سخته یا نه وگرنه تا پارسال خودمم تنها بودم همش

اگرم بخواد بره خیلی پشیمون میشه چون من کلی آتو دارم ازش به هر حال اسیبای زیادی بهم زده کا الان چون دوستم بوده هیچی نگفتم بخواد بره که دیگه دوستم محسوب نمیشه میزنم میپوکونمش و از زندگیم میندازمش بیرون

عجب...
نه خب...اگر سر همین قضیه واقعا بخواد بره خودن قبلش میندازمش بیرون ادمی نیستم برم التماس یکی کنم بمون ...

ول كن بابا ادمي كه با همچين چيزي بخواد بره همون بهتر ك بره

و اينكه نه تنهايي سخت ني اونقدر ...كلي چيز هست كه باهاش خودتو سرگرم كني