2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذاهای چرت و پرتسیب زمینی رو عوض سرخ کردن به شکل ناجور خورد میکنه میسوزونه میاره میذاره جلوم

گلم شماهم بعضی مواقع کمک دست مادرت باش

این غذا درست کردن و به خونه رسیدن خیلی کار آسونی نیست

خانواده مادریت همه اینجوری هستن؟؟

خانواده مادری من اصلا در بند غذا نیستن ببین اصلا این ها به درامد یا پول ربطی نداره تو مرغ رو میتونی به ده روش درست کنی یکی میندازه تو قابلمه ابپز میکنه میاره جلوت . یکی سرخش میکنه و ادویه و مواد میزنه .

یه سیب زمینی یا تخم مرغ رو به ده روش میشه خورد و فقط کسی که دربند غذا نیس یا بد سلیقس بدترین روش و بی حوصله ترین رو درست میکنه

سمت ما تا بهشون میگی میگن پول نداریم . اخه چه ربطی به پول داره تو باهمون مواد میتونی به بهترین مدل درستش کنی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خانواده مادریت همه اینجوری هستن؟؟خانواده مادری من اصلا در بند غذا نیستن ببین اصلا این ها به درامد یا ...

مثلا یه بار خونه مادر بزرگم بودم .سیب زمینی رو سرخ کرد خلالی.

بعد سبزی قورمه رو تو تابه تفت داد و با سیب زمینی قاطی کرد و این شد خورشت که با برنج خوردیم . انقدر تلخ بود اصلا نمیشد خورد.

میشد با همون سیبب زمینی کنارش یه تخم مرغ اضاف میکرد حداقل کوکو میخوردیم با برنج خیلی شیک تر بود .

یعنی فقط دو چیزو قاطی میکنن نمیگن طعمش خوب میشه مزه میده . همشم بهشون میگی پول نداشتن رو بهونه میکنن درصورتی که این از بی سلیقگی میاد

خانواده مادریت همه اینجوری هستن؟؟خانواده مادری من اصلا در بند غذا نیستن ببین اصلا این ها به درامد یا ...

اصلا به تزئین غذا اهمیت نمیده که واقعا تزئین غذا و افزودن چاشنی خودش اشتها باز میکنه،حالم بد میشه وقتی سادگی غذا رو میبینم بخورم تکراری شده برام بالا میارم

اصلا به تزئین غذا اهمیت نمیده که واقعا تزئین غذا و افزودن چاشنی خودش اشتها باز میکنه،حالم بد میشه وق ...

مثل منی پس منم یادمه خودم دست به کار میشدم وقتی خونه مادرم بودم . ولی خب همیشه غذاها میوفتاد گردن من . و موضوع اینه با اینکه من بهتر درست میکردم چون ذائقه پدرمادرم اون مدلی بود باز هم ایراد میگرفتن .

پس مجبوری تحمل کنی. یا اینکه تو غذا درست کنی باب طبع خودت ولی همش تو میشی اشپز

مثل منی پس منم یادمه خودم دست به کار میشدم وقتی خونه مادرم بودم . ولی خب همیشه غذاها میوفتاد گردن من ...

خودم میپزم ولی گاهی از حوصله میوفتم بزور میاره غذا رو که زهرمار کرده میاره بخور