2777
2789
عنوان

بجه ها راه چاره چیه ب نظر شما 😔

259 بازدید | 22 پست

همسرم از روز ی ک از مرخصی اومده ن باهام حر ف میزنه ن خنده ن تنها میشیم ی جور خودش سرگرم میکنه ک با من نمونه. با من عصبانیه. محل نمیده .وقتی میپرسم هم میگه پیله نکن. بجه رو هم نمیگیره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الانم تا بجه بخوابونم زد بیرون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم از اول عیده اخلاقش گند شده.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا

نمیدونم انگار ی چیزیشه 

شوهر منم از اول عیده اخلاقش گند شده.

کاش میگفتن 

از چیزی ناراحته حتما

میگ م شاید فکرش پیش کسیه  اخه با بقیع خوبه😩

یه چیز شنیده شاید

دوست دارم بهم بگه میگ م شاید با کسیه

کاش میگفتن 

نمیگه که. اما من میدونم دردش چیه

ناراحته که چرا نمیتونه بره عید دیدنی

گیرمیده چرا زیاد میخوابی چرا زودبیدار نمیشی چرا ناهار اینو پختی چرا چرا چرا

پارسالم گندزد به اعصابمون

حالا بهش بگم قبول نداره ها.

منم باردارم اعصاب ندارم هرروز دعوا داریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نپرسیدی چی شده  باید بگه دیگه دلیل این رفتارش چیه حالا اگه دیدی خیلی اینجوری موند محل نذاش ...

می پرسم عصبانی میشه

میگ م شاید فکرش پیش کسیه  اخه با بقیع خوبه😩

ن بابا انقد فکر بد نکن....خلاصه باید باهاش حرف بزنی به نظر منکه یه چیزی شده که از دست شمام ناراحته فقط

اگه بترکونی نفرین میکنم 😕 کشتم خودموتا عضوشدم😤