2777
2789
عنوان

حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 76 پست
۲۹مرداد۹۹اومدن خاسگاری،۴،۵ماه قبلشم باهم بودیم

همون دیگه یکم زیادی با هم بودین 😂😂وگرنه الان باید بخونش تشنه بودی بابات پولت و قول وقرار الکیش نه که خدا خدا کنی بهم برسین .ببین واقع بین باش اون آدم نه میاد جلو بیادم کلی باید تو زندگی حرف بشنوی .توفقط پیگیر پولت باش اون صلاحیت ازدواج با تو رو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون تقاص دل شکستمو پس میده؟

والا خدا از دل آدما خبر داره ممکنه واقعا میخواست شما رو ولی خواهر مادرش با قهر و تهدید مجبورش کردن پاپس بکشه یام نه از اول رفته تو نخ شما شمام لو دادی که پول داری یا میتونی بدی اونم بخاطر پول گرفتن نقش عاشق بازی کرده .اما مطمئن باش هرکس دل کسیو عمدا بشکنه جوابشو فقط خدا میده کار آدما نیست جواب دادنش انقور گناه بزرگیه بنظرم 

والا خدا از دل آدما خبر داره ممکنه واقعا میخواست شما رو ولی خواهر مادرش با قهر و تهدید مجبورش کردن پ ...

بعداز اینکه فهمید خونوادش میگن ن بازم میگف من بدستت میارمومیخوامتو کلی حرف،دقیقا امیدوارم کرد ویهوزد زیرهمه چی

بعداز اینکه فهمید خونوادش میگن ن بازم میگف من بدستت میارمومیخوامتو کلی حرف،دقیقا امیدوارم کرد ویهوزد ...

اصلا قابل اعتماد نیست بنظرم .کاش فراموشش کنی .یک چیزم خواهرنه بگم برای آشنایی منجر به ازدواج چند هفته و نهایت آخرش دوماه بعدش باید بیاد جلو با خانواده برای خواستگاری و آشنایی بیشتر.اگر نیومد بایددد کات کنی چون فقط منظورشون سو استفادس نه ازدواج 

اصلا قابل اعتماد نیست بنظرم .کاش فراموشش کنی .یک چیزم خواهرنه بگم برای آشنایی منجر به ازدواج چند هفت ...

خیلی ناراحتم..تاهمین یه ماه پیش هی بمن میگف جوریشوکه من میخوام تیپتواینجوری کن وخونوادم فلانجورمیخوان،بعد یهویی گف خواهرم گفته ن و بعدشم دیگ خودشوکشید کنار

خیلی ناراحتم..تاهمین یه ماه پیش هی بمن میگف جوریشوکه من میخوام تیپتواینجوری کن وخونوادم فلانجورمیخوا ...

همون بهتر که از اول خودشو نشون داد نمیدونم سنش چقدره اما هنوز اونقدر بزرگ نشده برا خودش تصمیم بگیره حالا فک کن زنم بگیره تو همه چیز زندگیش اطرافیانش نظر خواهند داد اصلا آدم پخته و با تجربه ای نیست خیلیم ثبات عقیده نداره تو خودتو ناراحت نکن مطمئن باش موارد خیلی عالی هم تو مسیر زندگیت خواهند بود که به درد زندگی میخورن.

مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفت ...

چجور متوسل بهشون بشم؟ منم راه حاجت گرفتنو بلد نیستم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفت ...

منم راهشو نمیدونم.. کاش بدین خیییلی محتاجم...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤