2777
2789
عنوان

حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 76 پست
مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفت ...

بگین 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
چله حق شناس بخون میاد اگه درست بخونی 

من خوندم برا ی حاجتی دو  سال پیش... در حد توانم رعایت کردم... خیلی دلم ی جیزی میخاد.  تا حالا که برآورده نشده؛ دعا کن بشه الان... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خوندم برا ی حاجتی دو  سال پیش... در حد توانم رعایت کردم... خیلی دلم ی جیزی میخاد.  تا ح ...

انشاالله میشه.. کنارش نماز شب و روضه  حضرت علی اصغرم گوش بدین انشاله میشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
بگین 

خب خلوت کن با حالت اضطرار و دل شکسته ازش بخواه . اگر چله گرفتی حتما با حال انجام بده . برا آقا و مادرشون صلوات و نماز و ثواب صدقه ها تو هدیه کن . به نظرم اگر یک ساعت با اضطرار و خالصانه به آقا متوسل بشی اگه حاجتت شرعی باشه دیر یا زود بهت می دن. شک نکن . نحوه ی توسل تو گوگل سرچ کن ولی از نظر من کیفیت توسل با اضطرار مهمه .خیلیا در حالت مرگ از آقا حاجت گرفتن چون مضطر بودن پس شرط اخلاص و اضطراره

توسل به حضرت ابولفضل ع محال است ردحاجت شوید.به تعداداسم ابجدحضرت ابولفضل ع  صدوسی وسه مرتبه بخوانید یااباالغوث ادرکنی ای آقایاوربی پناهان پناهم بده وهمچنین صدوسی وسه مرتبه بگویاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین.

چجور متوسل بهشون بشم؟ منم راه حاجت گرفتنو بلد نیستم

خب راه خاصی نداره با اخلاص و دل شکسته و حالت اضطرار به آقا و مادرش متوسل شو صلوات و اذکار خاصی داره تو گوگل سرچ کن ولی مهم نحوه ی توسل و داشتن حالت اضطرار . اگه حاجتت شرعی باشه شک نکن دیر یا زود می دن . 

چجور متوسل بهشون بشم؟ منم راه حاجت گرفتنو بلد نیستم

نگو بلد نیستم بلدی. نمی تونی .صدات نمی رسه باید حالت اضطرار و دل شکسته و خالصانه بخوای هر موقع وقتش بشه هم حالتشو بهت می دن هم حاجتتو . یا باید خودت برسی با اخلاص و اضطرارت هر روز به آقا متوسل شو بالاخره جواب می ده .نا امید نشو هر روز با حالت اضطرار هر چقدر دوس داری صلوات برا آقا و مادرش هدیه کن . حاجتت شرعی باشه دیر یا زود برآورده می شه ولی اگه توسل نکنی شاید توجهی بهت نشه .انشا .. به حاجتت برسی که حتما می رسی .

مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفت ...

با چه ختم یا نذری از حضرت عباس حاجت گرفتی؟ قربونش برم الهی...

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

چقدر داستان من و شما بهم شباهت داره 🙃💔

تنها دو تفاوت دیدم اول اینک اشنایی ما جور دیگ بود ما همو کامل میشناختیم دومم اینکه شما پول دادی

منم دارم سختترین روزای عمرمو میگذرونم روزی هزار بار میمیرم هررررردعا و نذری ک فکر کنین کردم ولی هنوز ک هیچی نشده :))

من با هزاااااار اصرار و التماس راضی ب شروع این رابطه شدم بعد کلی قول و قرار خونوادش مخالفت کردن بعدم خودش بعد مدتی زد زیر همه چی. دلم بدجور شکسته ازش 💔

کاش خدا خودش کاری کنه برا دوتامون...