2777
2789
عنوان

حاجت محال

1322 بازدید | 76 پست

بااینکه میدونم خواستم یه چیزه محاله وخدا نمیخواد براورده کنه کلی دعاخوندم وکلی رازونیاز کردم به تمام امامامتوسل شدم،اما نمیتونم از خواستم بگذرم و هرروز عذاب میکشم،شبوروزم تکراره وهمش باغصه میگذره..چیکارکنم که ارزوم براورده بشه..راهی نمونده که امتحان نکرده باشم..نمیتونم قبول کنم حتی اگه به صلاحمم نباشه نمیتونم فراموش کنم وبگذرم..توروخدا بهم بگین چطوری خودمو اروم کنم..

می تونم بپرسم حاجتتون چیه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم..

من باپسری اشناشدم ازاصفهان ،ایشون منودیدن واومدن خاسگاریم ،بعدازخاسگاری خواهرش زنگ زد گف جوابمون منفیه ،پسره نمیدونست گف خواهرم فقط یه نظرمیده وهمه چی دست خودمه..هی میگف صبرکن..تواین مدت ازمشکل مالیشم میگف،من دیدم خیلی میگه تاپای جون هستم ودوستتدارم واینا..گفتم اگه مشکلت مالیه گردنبندموفروختم وبراش کارتموفرستادم۲۵میلیون..هی میگف خونوادم میگن ن وتوصبرکن،منم یه ماه پیامش ندادم که ببینم میخواد چیکارکنه کلا منوفراموش کرد..بعدشم گف خونوادم گفتن مابه هیچ عنوان نمیذاریم..پولمم دستشه وبهم نداده،هیچ خبریم ازش نیس..من باتمام اینا دوسش دارم و دلم میخواد بهش برسم

مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفتم ولی یه حاجت دیگه دارم که هنوز بهم ندادن . مطمئن هستم یا به صلاحم نیس یا لیاقتشو ندارم.ولی به همون خدا حضرت عباس در دادن حاجت از همه بهتره .با دل شکسته و خالص بهش متوسل شو . چون خودش نا امید شده کسی رو نا امید نمی کنه . فقط بعضیا راه گرفتن حاجت رو نمی دونن.

گر گدا کاهل بود     تقصیر صاحب خانه چیست .

التماس دعا 🌹منم برات دعا می کنم.