2777
2789
عنوان

حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرب ترین روش گرفتن حاجت توسل به حضرت زهرا و حضرت ابوالفضل هست من یه بار از حضرت عباس حاجت محال گرفت ...

چجوری متوسل میشید 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
اگه شماره خواهرشو دارین یا هر شماره و رد نشونی پیگیر پولتون بشین 

به خودش پیام دادم جواب نداد..شماره ی تمام خونوادشو دارم ولی کلا اونا چون از اول مخالف بودن بامن لجن وجرات ندارم بهشون حتی زنگ بزنم..

به خودش پیام دادم جواب نداد..شماره ی تمام خونوادشو دارم ولی کلا اکنا چون از اول مخالف بودن بامن لجن ...

اگه آقا گوشیش روشنه بهشون پیام بدین که من به شما اعتماد کردم و از روی محبت و اعتماد خواستم یه کمکی بکنم لطفا پولمو برگردونید نمیخولم مجبور شم به خانوادتون اطلاع بدم 

به خودش پیام دادم جواب نداد..شماره ی تمام خونوادشو دارم ولی کلا اونا چون از اول مخالف بودن بامن لجن ...

بعدشم شما که ۲۵ میلیون رو دادین چه مدرکی دارین اون کارتی که براش فرستادین کارت بانکی به اسم خودتون هست ؟

اگه آقا گوشیش روشنه بهشون پیام بدین که من به شما اعتماد کردم و از روی محبت و اعتماد خواستم یه کمکی ب ...

امروز پیامش دادم جواب نداد،دوروز پیشم جواب نداد،فقط قبلا گفت بهت برمیگردونم..اونی که خیلی راحت زد زیرتمام قولوقراراش وازمن گذشت بااینکه میگف تاپای مرگ باهاتم ..خیلی راحت میتونه پولمونده..دلم داره اتیش میگیره ،باتمام اینا من دعامیکنم خودش برگرده و پشیمون بشه ..من خودشو دوس دارم😭

چجوری متوسل میشید 

خب به هر روشی می شه توسل کرد برا حضرت زهرا ۵۳۰ تا صلوات اللهم صل الا فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط بهی علمک و برا حضرت عباس و مادرش صدقه و صلوات هدیه کن تو گوگل سرچ کنی می یاد البته من کربلا حاجت گرفتم.فقط خالصانه و با دل شکسته متوسل شو .