2777
2789
عنوان

حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 76 پست
مدرک ندارم..بله کارت خودم بود😭

عجب عیب نداره حالا.بالاخره اگه کار به شکایت و اینا برسه از لحاظ قانونی میتونی به پولت برسی احتمالا. من شنیدم از خودپرداز اگه پول بگیری فیلم هم میگیره نمیدونم درسته یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب عیب نداره حالا.بالاخره اگه کار به شکایت و اینا برسه از لحاظ قانونی میتونی به پولت برسی احتمالا. ...

بااین همه که بهش خوبی کردم خودش گف توعمرم هیچکس مثل تو بهم خوبی نکرده ولی زد زیرهمه چی🤔

راهش چیه پس 😭😭

اگه حاجتت شرعی و به صلاحت باشه با دل شکسته و خالصانه متوسل شو دیر یا زود بهت می دن . ناراحت نباش خدا بهتر از ما به احوالمون آگاهه اگر حاجت نمی دن یا صلاح نیس یا ما نمی تونیم بگیریم .یادش بخیر یه استادی می گفت تو کی خواستی بهت ندادن . خواستن از خدا و ائمه باید همراه با اضطرار و دل شکسته باشه که خیلی ها تجربه کردن ن بصورت عادی  .اگه رعایت کنی و حاجتت شرعی باشه صد در صد تضمینی بهت می دن 

التماس دعا منم دعات می کنم .🌹

بااین همه که بهش خوبی کردم خودش گف توعمرم هیچکس مثل تو بهم خوبی نکرده ولی زد زیرهمه چی🤔

تو اگه پول نمیدادی شایدم الان ازدواجم کرده بودین .پولو بی هیچ مدرکی دادی اونم از خدا خواسته دیده انقدر راحت اعتماد کردی و سخت گیری نمیکنی زده ب چاک 

تو اگه پول نمیدادی شایدم الان ازدواجم کرده بودین .پولو بی هیچ مدرکی دادی اونم از خدا خواسته دیده انق ...

اخه همش میگف شرایط مالیم بده و چجوری بیام وقرض دارم ،منم دلم سوخت😭

اخه همش میگف شرایط مالیم بده و چجوری بیام وقرض دارم ،منم دلم سوخت😭

اصلا اگه ازدواج میکردین یا بکنین نمیگی الان پسره با خودش میگه این چقدر هول بود یا چقدر کشته مردم بود که پول بهم داد برم بگیرمش یه عمرم منت بزاره سرتون حالا بماند که پسم میداد و ازدواجم میکردین کاش اون موقع که پول میدادی از ی نفر معتمد مشورت میگرفتی احساسی تصمیم گرفتی

اصلا اگه ازدواج میکردین یا بکنین نمیگی الان پسره با خودش میگه این چقدر هول بود یا چقدر کشته مردم بود ...

اخه قبل اینکه بیاد خاسگاریمم گف من ۶۰میلیون قرض دارم گفتم حالا بیا ،وقتی که اومد دیدم هرشب داره عکس ازسرکاروخستگیاش میذاره ومیگه توشرایط سختیم منم گفتم بذارکمکش کنم😭اینقدر از ناداری گف ،حتی بابام گف بیاپیش خودم کارکن من هواتودارم۳۱سللش بود،من ازروانسانیت اینکاروکردم چون دیدم توفشاره،نمیدونستم اینجوری میشه😭😭😭😭دلم خونه

اخه قبل اینکه بیاد خاسگاریمم گف من ۶۰میلیون قرض دارم گفتم حالا بیا ،وقتی که اومد دیدم هرشب داره عکس ...

چی بگم اخه خدا به اندازه دل مهربونت بهت بده .میگم شایدم داره امتحانت میکنه ببینه بخاطرت پول ج نمیده تو چیکار میکنی از این منظرم  میشه نگاه کرد 

چی بگم اخه خدا به اندازه دل مهربونت بهت بده .میگم شایدم داره امتحانت میکنه ببینه بخاطرت پول ج نمیده ...

نه عزیزم..رسما گف نه وخونوادم نمیدارن وباهاشون دعوام شده،حتی مامانشم گف دخترم گفته اگه این وصلت سربگیره من خودمو میکشم چون خواهرش کسیوبراداداشش میخواست که ازهمون اصفهان باشه وازروز اول هنوز منو ندیده مخالف من بود 

نه عزیزم..رسما گف نه وخونوادم نمیدارن وباهاشون دعوام شده،حتی مامانشم گف دخترم گفته اگه این وصلت سربگ ...

پس از خدا بخواه که پولت برگرده این ازدواجم ب صلاح نیست چون هم شهر دیگس و هم خانواده مخالفن .

پس از خدا بخواه که پولت برگرده این ازدواجم ب صلاح نیست چون هم شهر دیگس و هم خانواده مخالفن .

نمیتونم فراموشش کنم..اینقدر باقولوقراراش منو امیدوارکرد هرشب صداش برام مرورمیشه وباورندارم یهویی تغییر کرد،نمیتونم😭

نمیتونم فراموشش کنم..اینقدر باقولوقراراش منو امیدوارکرد هرشب صداش برام مرورمیشه وباورندارم یهویی تغی ...

شما با این حال بهش فکرم میکنین ؟؟اگه همین فردام پولو داد بازم مجبورش نکنین چون خانوادش نخواهند گذاشت وصلتی بشه اگرم شد زندگیتون سخت میشه