2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم احساس میکنم افسردگی دارم دلم میخواد تنها باشمو فقط گریه کنم مشکلم اینه ک نمیتونم حرفای دلمو ب زبون بیارم همش باخودم تکرار میکنم و خودم جواب خودمو میدم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
منم احساس میکنم افسردگی دارم دلم میخواد تنها باشمو فقط گریه کنم مشکلم اینه ک نمیتونم حرفای دلمو ب زب ...

درک‌میکنم شدید من شوهرم خیلی وابسته بودم شرایط و جوری درست کرد مجبورم طلاق بگیرم‌معتاد به شیشه است الان پنچ روز حتی پیام ام نداده

درک‌میکنم شدید من شوهرم خیلی وابسته بودم شرایط و جوری درست کرد مجبورم طلاق بگیرم‌معتاد به شیشه است ا ...

منم شوهرم شکاک الان خیلی بهتر شده ولی حرفایی ک ازش شنیدم خیلی داغونم کرده خیلی سعی کردم فراموش کنم ولی همش خود ب خود تو ذهنم مرور میشه باورت میشه خیلی وقته حتی وقتایی ک روبروم میشینه حرف میزنه تو صورتش نگاه نمیکنم 

منم شوهرم شکاک الان خیلی بهتر شده ولی حرفایی ک ازش شنیدم خیلی داغونم کرده خیلی سعی کردم فراموش کنم و ...

عین خودش باش .

من اینطوری درمان میشم .

بهت شک کرد ۱۰۰ برابر بگو بهت شک دارم . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم ازش بدم امده شاید قبلا انقدر نبود ولی الان خیلی شوده

اگه بچه نداری جدا شو حیف نیست آدم ب خاطر کسی ک قدر نمیدونه روزای خوبشو اینطوری بگذرونه