2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم قدم ۱۷۳ شاید بخاطر همینه ماهیتابه خانم میگه شوهرت از خودت خوشگلتره😂

منم قدم ۱۷۳ و ۵۷ کیلوام بذارم عکسمو انگار فقط یه کم از شما لاغرترم 😂شما چاق نیستی اندامتون توپر و قشنگه 😍اونو ولش کن فقط اومده ضد حال بزنه 😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

فدات گلم چقد حس خوب دادی😍

قربونت عزیزم واقعیت گفتم 😍🌹

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ممنونم عزیزم اخه میدونی چهره ادما در نگا هر کسی فرق میکنه بنظر بعضیا همین بینی بهم میاد و بانمکم ک ...

بله کاملا درسته 👌👌

نظرات افراد با هم متفاوته 

ولی هیچکس حق نداره نظری رو بیان کنه که مثلا توهین امیز باشه 

چهره هر فردی یه زیبایی خاص خودش رو داره

اخه خیلیا به من در مورد چهرم نظرات منفی دادن 

که اصلا درست نیست.

بله کاملا درسته 👌👌 نظرات افراد با هم متفاوته  ولی هیچکس حق نداره نظری رو بیان کنه که مثلا ت ...

ولشون کن عزیزم

بذار پای شعورشون

بنظر من طبیعیا حتی اگه معمولی باشن هم قشنگن😍😍

ولشون کن عزیزم بذار پای شعورشون بنظر من طبیعیا حتی اگه معمولی باشن هم قشنگن😍😍

عکستو میزاری منم ببینم😪

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.