2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان الان نچرال مده شماهم زیبایی خودتو داری برو همسرهای میلیاردرهای جهان و ببین زن بیل گیتس هنوز ...

منم بخدا حتی یه فیبروز یا لیفت ژل یا هیچی تو صورتم اضافه وکم نکردم،ولی بعضیا کوبیدن ازنو ساختن ادعای خوشگلی هم دارن

دنیام دخترم
عرووووسک

ممنون گلم لطف دارین

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
منم بخدا حتی یه فیبروز یا لیفت ژل یا هیچی تو صورتم اضافه وکم نکردم،ولی بعضیا کوبیدن ازنو ساختن ادعای ...

من که حتی اهل آرایشم نیستم 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ب شما هیچ ارتباطی نداره من راجع ب قیافه یکی دیگ نظر دادم چ فشاری ب شما اومده لطف کن ریپلای نکن روی ...

خانمم دیدی مث خودت حرف زدم چه فشاری اومد روت ؟ 

به عنوان یه ادم که نمیشناسمت میگم کاملا دوستانه زندگی ارزش نداره با حرفای بد همدیگرو ناراحت کنیم شاید شما اون لحظه اون حرفو بگی و راحت بگذری ولی اثراتش روزها و هفته ها رو اون فردی که ازش به نحوه ی بدی انتقاد کردی بمونه چون ادما فرق دارن و ممکنه بعضیا خیلییی حساس باشن 

موفق باشی 🌹

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
شما بسیار کاره درستی میکنی که خودت رو دوست داری تازه خیلی هم چهرت مهربون و دل نشینه❤  همه به ...

ممنونم عزیزم

اخه میدونی چهره ادما در نگا هر کسی فرق میکنه

بنظر بعضیا همین بینی بهم میاد و بانمکم کرده

بعضیام میگن عمل لازمه

خب منکه نمیتونم به حرف همه گوش بدم😄 پس عمل نمیکنم چهرم براشون عادی میشه😁