2777
2789
😂😂😂 نبابا به این شدتم ک گفتی نیستم

ببین فک کردم ۱۸ یا ۱۹ هستی واسه همین منظورم این بود این وزن نسبت ب این سن واقعا زشته دگ یکم

اما اگ ۲۷ هستی خب ن خوشگلی

واقعا چطور اینطور جوون موندی😂

درضمن مصن وقتی عکس میزاری نظر میپرسی خب بعضیا میگن خوشگلی بعضیام میگن ن نیستی خب نباید انتظار داشته باشی ک همه شیفته ی قیافت شن

ولی خب جدی من نسبت ب سن ۲۰ اینا گفتم زشت یعنی منظورم وزن بود بخدا این وزن برا این سن زشته خب

ولی ۲۷ سالگی خوشگلی دگ

أحب نفسك اولاً🌜🌸 ۱۷•

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار شما ک بدتره گل

با همچین ادمی باید مثل خودش رفتار کرد تا بفهمه چیکار کرده😊وگرنه فکر نکنم تو این سایت جز این مورد کسی از من بی ادبی دیده باشه... و امروز هم دلیل داشتم واسه بی ادبیم اینطور افراد دورم زیاد دیدم باید بفهمه وقتی از کلمات زشت برای توصیف ادم استفاده میشه چه حسی بدی بوجود میاد🙂

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
جم کن بابا بیشخصیت  اگه تو شخصیت و شعور داشتی که میفهمیدی انتقاد رفتاری هم به این تندی نمیگن چ ...

ب شما هیچ ارتباطی نداره من راجع ب قیافه یکی دیگ نظر دادم چ فشاری ب شما اومده

لطف کن ریپلای نکن روی من خانم یا اقای باشخصیت

أحب نفسك اولاً🌜🌸 ۱۷•